~~Czarniawa Niezapominajka napisał(a): Andrzeju Duda wiedz, że wczoraj dołączyłem do wielkiego stada świń. Tak, byłem w kinie i widziałem jak z Błaszczakiem kłamiesz i jak państwo PiS doprowadza do ludzkich tragedii! Dołączyłem jak tysiące, dziesiątki i setki tysięcy, a za chwilę miliony innych. I jestem dumny z tego! To właśnie my świnie doprowadzimy do waszego upadku!
~~Bladoczerwona Lawenda napisał(a): Ten film ma tyle wspólnego z prawdą co Ibrahim który płynął 6 dni w lodowatej rzece i wychodził na ląd się ogrzać. Antypolska szmira dla antypolaków z wrzuconymi ckliwymi scenami dla rozmiękczania leminga.
~~Świnka Piggy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarniawa Niezapominajka napisał(a): Andrzeju Duda wiedz, że wczoraj dołączyłem do wielkiego stada świń. Tak, byłem w kinie i widziałem jak z Błaszczakiem kłamiesz i jak państwo PiS doprowadza do ludzkich tragedii! Dołączyłem jak tysiące, dziesiątki i setki tysięcy, a za chwilę miliony innych. I jestem dumny z tego! To właśnie my świnie doprowadzimy do waszego upadku!
Dołączam się do wczorajszego stada świń w bolesławieckim kinie. Sala pękała od chrumkających osobników. Film wzruszający i PRAWDZIWY!
~~Burawy Agrest napisał(a): Przecież ten film nie jest na faktach autentycznych, pokażcie mi co oglądali skąd wzięte są fakty, materiały, nawet nie była na granicy
~~Modrawa Żurawina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Świnka Piggy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarniawa Niezapominajka napisał(a): Andrzeju Duda wiedz, że wczoraj dołączyłem do wielkiego stada świń. Tak, byłem w kinie i widziałem jak z Błaszczakiem kłamiesz i jak państwo PiS doprowadza do ludzkich tragedii! Dołączyłem jak tysiące, dziesiątki i setki tysięcy, a za chwilę miliony innych. I jestem dumny z tego! To właśnie my świnie doprowadzimy do waszego upadku!
Dołączam się do wczorajszego stada świń w bolesławieckim kinie. Sala pękała od chrumkających osobników. Film wzruszający i PRAWDZIWY!
Ty za to jesteś obługiwany poza kolejnością... wiadomo z PiS!
Zawsze było wiadomo że w Bolesławcu dużo świń mieszka. Nawet znajomy który ma firmę usługową poza Bolesławcem mówił że najgorsi klienci to Bolesławiec..