M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a): czytam to i owo i wychodzi mi na to że wszystko zmierza ku stanowi wyjątkowemu...
mkkwacz i jego przydupasy tylko w tym widzą szansę na przetrwanie...
gdzie jest w tym miejsce dla chcących spokojnie żyć Polaków?...a któregoś z nich to obchodzi?
a ty Lucuś ?...jesteś ''za '' czy ''przeciw''?
wiem...ty jak twój dawny wódz ,twój koleżka partyjny -jesteś ''za a nawet przeciw'' ;D
Co ja na to , prosta i prawdziwa odpowiedź , nic takiego nie nastąpi a takie idiotyzmy spowodowane są Twoją obsesja , Sałato , Borówko czy Buraku biały czy czerwony to bez znaczenia .Dopisane 20.10.2023r. o godz. 19:56:Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): nie strasz mnie tu Lucjan...nie strasz...;D
lepiej szykuj jakieś stare oponki do palenia na zapowiadanych przez dudę strajkach...;D
Jak będą strajkowali to ich skrytykuję , większość odrzuciła politykę PiS , Turów do likwidacji , wiek emerytalny w górę , emigranci do Polski bez ograniczeń , wszystkie plusy do likwidacji , mur na granicy do rozbiórki .
Poczekam na strajki wyborców pięciogwiazdkowej koalicji .
100/100 . Tylko jeszcze Miarzeja do zasypania. Bo przecież przyroda jej nie chce.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a)
...... takie idiotyzmy spowodowane są Twoją obsesja , Sałato , Borówko czy Buraku biały czy czerwony to bez znaczenia
~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): pół internetu o tym pisze a ja tylko cytuję ...
~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): ale pamiętam twoje określenie-''kanalio'' ;D
~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): gdyby tak mnie określił ktoś mądry
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): pół internetu o tym pisze a ja tylko cytuję ...
Nareszcie piszesz prawdę , Ty tylko cytujesz , tylko na to Ciebie stać .
Dopisane 20.10.2023r. o godz. 20:09:Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): ale pamiętam twoje określenie-''kanalio'' ;D
Ja tylko cytuję .
Dopisane 20.10.2023r. o godz. 20:11:~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): gdyby tak mnie określił ktoś mądry
Nie wierzę , nie ma " mądrzejszych " od Ciebie .
bzdur ...są ...
owszem ty się do nich nie zaliczasz ...
~~Jurek napisał(a):
Sformułowanie prawidłowe brzmi ...
narazie ......
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Oczar napisał(a)~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): ale pamiętam twoje określenie-''kanalio'' ;D
Ja tylko cytuję .
cytujesz powiadasz?...a możesz przypomnieć kogo? ;D
jak się domyślam-zapomnialeś....;D