M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Oczar napisał(a): więc dlaczego MNIE zarzucasz kłamstwo? ;D
Lucjan ...jak to jest więc z tą ''twoją prawdą''?...były afery piSSdzielców czy nie? ;D
duda straszy wyjściem na ulice...
też mi napiszesz że kłamię?
Dobrze sam napisałeś , nie kłamiesz tylko łykasz kłamstwa i je powtarzasz więc jak mam to nazywać a zarazem Ciebie , oszust będzie bardziej na miejscu ? , myślę że tak .
Wychodzenie na ulicę wulgarnych ze strajku " kobiet " jakoś Ci nie przeszkadzało .
Ja sam kolejny raz pojadę na Marsz Niepodległości , trzygwiazdkowa koalicja jest zagrożeniem dla suwerenności Polski .
na początek ....omijasz odpowiedzi ...
były afery piSSdzielców czy nie? ...jaka jest ''twoja prawda'' ;D
cytując ''kanalie '' kogo cytowałeś? ...pamiętasz czy zapomniałeś? ;D
''łykam kłamstwa''?...więc kłamstwem dudy jest to że straszy wyjściem związkowców na ulice?...co za łgaż...;D
a teraz ty łżesz Lucjan ...kiedy był tu temat o tym strajku kobiet nie byłem mu przeciwny...ale krytycznie wypowiadałem się o wulgaryzmach...pisałem tez że ta Lempart nie powinna mieć dla siebie miejsca w szeregu protestujących ...
ja wiem że ty jesteś ''zapominalski'' ...kiedy ci to pasuje...;D
czy ty gdzieś tam pojedziesz nic mnie nie obchodzi...tym bardziej że będziesz szukał tych od przegranego bąkiewicza...;D