~~Marchewkowy Perukowiec napisał(a): czy ty myślisz że tego nie pamiętam?...że o tym się nie pisało?
a strajki w JSW?....a strajki na kolei?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marchewkowy Perukowiec napisał(a): tak że nie czepiaj się słówek ...;D
a to co wcześniej napisałeś...
Tym stwierdzeniem przerosłeś sam siebie co najmniej o głowę , Ty który czepiasz się nawet " brzytwy " nie tylko słówek . Żenada , tylko tak to mogę określić .Dopisane 29.10.2023r. o godz. 18:26:Ktoś napisał: ~~Marchewkowy Perukowiec napisał(a): czy gdybym napisał że zasługuje na toby go zatłuc uważał byś że trzeba to zrobić tłuczkiem bo inaczej to już nie to samo ?
Ja z polskiego nigdy nie byłem takim " orłem " jak Ty , wiem że polska język , trudna język , jedno słowo ma wiele znaczeń .
Jak napisałem ciota też mógłbym nie przepraszać tylko w Twoim stylu tłumaczyć się że potocznie znaczy miesiączkę .
Dopisane 29.10.2023r. o godz. 18:29:~~Marchewkowy Perukowiec napisał(a): tam twój duda wysyłał swoich ''związkowców'' ze swoimi ''wytycznymi''
Mniej pustosłowia więcej faktów .
ależ ja to wiem Lucjan...nie jesteś ''orłem'' z języka polskiego...;D
ja też nie ale jednak w tym cię biję ''na głowę'' ;D
teraz rżniesz tu głupa-ciota-miesiączka...
kogo tu chcesz oszukać? ;D
''Mniej pustosłowia więcej faktów .''
kpisz ? ...a kiedy ty tu podałeś jakieś fakty?
kiedy ja ci je podaję ty zmykasz jak niepyszny ...kiedy ja ci je podaję ty właśnie nazywasz to ''pustosłowiem'' ...;D
odpowiedz może na jeden z moich ostatnich postów o tych ''działaniach związkowych''
zaproponowałem ci fragment wywiadu i zadałem pytanie -jak to usprawiedliwisz?
uciekłes od odpowiedzi jak to masz w zwyczaju...;D
~~Marchewkowy Perukowiec napisał(a): i ty Lucjan piszesz że nie jesteś piSSdzielcem?
popierałeś i popierasz bezkrytycznie ich nawet teraz tą swoją ''wyliczanką'' ;D
a kiedy odniesiesz się -czy to zrobisz? - do moich pytań nawet o to co ci napisałem o tych ''związkach'' dudy?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marchewkowy Perukowiec napisał(a): czy ty myślisz że tego nie pamiętam?...że o tym się nie pisało?
a strajki w JSW?....a strajki na kolei?
Ja nie pamiętam , przypomnij mi .
Ja Tobie przypomnę że Związki Zawodowe branżowe nie współpracują z Solidarnością , strajk pielęgniarek z Solidarności zawsze miał i ma poparcie całej Solidarności , ale co ja piszę , Ty o wszystkim wiesz wszystko .
~~ioio napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Panie Ciekawski ja jeden skoczek na skoczni mamuciej skoczy 194 metry drugi , 156 trzeci ,64 i czwarty , 28 to kto jest zwycięzcą ?
Jak podczas skoków drużynowych jedna drużyna skoczy 194+0+0+0=194 a druga drużyna 156+64+28+0=258, to kto jest zwycięzcą??
M21W2 napisał(a): ~~Marchewkowy Perukowiec napisał(a): i ty Lucjan piszesz że nie jesteś piSSdzielcem?
popierałeś i popierasz bezkrytycznie ich nawet teraz tą swoją ''wyliczanką'' ;D
a kiedy odniesiesz się -czy to zrobisz? - do moich pytań nawet o to co ci napisałem o tych ''związkach'' dudy?
~~Marchewkowy Perukowiec napisał(a): Lucjan - za działalność wywrotową w tym mającą za cel obalenie ustroju państwa jest ''czapa'' lub 25 lat pierdzenia w pasiaki...;D
~~Marchewkowy Perukowiec napisał(a): teraz rżniesz tu głupa-ciota-miesiączka...
kogo tu chcesz oszukać? ;D