~~Liliowoniebieski Styrakowiec napisał(a): Mi się rozwiązanie podoba, zrobiło się tam znacznie bezpieczniej i spokojniej
~~Jasnopomarańczowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowa Turzyca napisał(a): Ja nie widzę problemu. Jest zielone to wjeżdżam. Jest pomarańczowe to nie wjeżdżam. Problem z d√py.
przestań pieprzyć...
jedziesz na wprost w kierunku Asnyka i mijasz sygnalizator ale przed tobą stoi samochód przepuszczający idących przez pasy po prawej pieszych...
on w końcu rusza a ty ?....ty zostajesz z palcem w dupie...;D
przypominam że masz obowiązek jak najszybciej opuścić skrzyżowanie w świetle innego już przepisu...;D
a więc ruszaj w drogę i powodzenia...;D
~~Niebieskozielony Dereń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowa Turzyca napisał(a): Ja nie widzę problemu. Jest zielone to wjeżdżam. Jest pomarańczowe to nie wjeżdżam. Problem z d√py.
przestań pieprzyć...
jedziesz na wprost w kierunku Asnyka i mijasz sygnalizator ale przed tobą stoi samochód przepuszczający idących przez pasy po prawej pieszych...
on w końcu rusza a ty ?....ty zostajesz z palcem w dupie...;D
przypominam że masz obowiązek jak najszybciej opuścić skrzyżowanie w świetle innego już przepisu...;D
a więc ruszaj w drogę i powodzenia...;D
W momencie wjazdu na skrzyżowanie, mijasz kamere rejestrujaca. Jak juz jestes na skrzyzowaniu to kamera nie zarejestruje wykroczenia. Nie demonizujcie tego systemu :]
Oczywiście , rejestruje ciebie z tyłu ( jak jak ja telefonem twoją matkę ) jak je opuszczasz . A wiesz że nie możesz wjechać , jak nie możesz zjechać ( tak po prostu dla PISowców ) ???
Tylko Roman wie ile będe stał na skręcie , gdyż przechodzą piesi . I co mi robi kamerka , pstryk .
Oby dziad na raka prostaty zachorował , z przerzutami.
~~MW napisał(a): Liczę się z tym że przyjdzie mi mandat za wjazd na te skrzyżowanie na żółtym świetle. Przepisy dopuszczają wjazd w niektórych przypadkach. Jedno jest pewne i tak powinni również zrobić inni kierowcy. Nie przyjmę mandatu i postaram się walczyć o swoją rację w sądzie
~~Kama napisał(a):Ktoś napisał: ~~MW napisał(a): Liczę się z tym że przyjdzie mi mandat za wjazd na te skrzyżowanie na żółtym świetle. Przepisy dopuszczają wjazd w niektórych przypadkach. Jedno jest pewne i tak powinni również zrobić inni kierowcy. Nie przyjmę mandatu i postaram się walczyć o swoją rację w sądzie
Dokładnie!
Zastosowana autokorekta