~~OPublikuj napisał(a): Jeden punkt widzenia we wszystkich mediach,nawet jurowa byla zachwycona
~~Posiwiała Sosna napisał(a): I się zaczyna !! Polityka mnie nie interesuje ! Ale pozbawić miliony Polaków ulubionych programów , gdzie człowiek po robocie chciałby odpocząć - to świństwo !!Komu przeszkadzał Teleekspres ? Niemcą ?
~~Brązoworudy Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawa Krzewuszka napisał(a): Prawo i Sprawiedliwość szykuje się do obrony mediów narodowych, których szefowie zostali odwołani w środę przez nowy rząd na podstawie uchwały Sejmu. Obecny plan zakłada, oprócz dyżurów polityków PiS w siedzibach mediów publicznych, prawną ofensywę, a także organizowanie protestów w wielu miastach. — Wyprowadzimy ludzi na ulice w proteście przeciwko siłowemu przejmowaniu mediów — mówią PIS-dy.
JAK SŁODKO BĘDZIE UMRZEĆ ZA KACZYŃSKIEGO , KTO ZE MNĄ ???
Jak dołączy pan Lucjan to ja też.
~~Brązoworudy Pustynnik napisał(a): JAK SŁODKO BĘDZIE UMRZEĆ ZA KACZYŃSKIEGO , KTO ZE MNĄ ???
Jak dołączy pan Lucjan to ja też.
~~Bananowy Kalocefalus napisał(a): Jak się dobrze obieca, to nie trzeba dawać. Tusk mistrzem świata:
https://www.money.pl/gospodarka/zamiast-na-onkologie-miliardy-na-tvp-przypomnieli-nagranie-6976169116019200a.html
A lemingi łykają, łykają.... I o 19:30 będą klęczeć przed telewizorem słuchając proroka Tuska i jego ministrantów.
Będą mieli DTV czy Donald Tusk Video :)
Zastosowana autokorekta