~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Mazurek w RMF FM : Nigdy nie powiedziałem dobrego słowa o TVP za PIS. To było dno, muł, a wodorosty zdechły ze wstydu. Ale nowa władza właściwie unieważniła Sejm. Jeśli ustawę czy konstytucję można unieważnić uchwałą, to po co parlament, skoro wystarczy jeden pułkownik.; PANIE MAZUREK!!! 100/100. Był Pan i jest jednym z niewielu profesjonalistów w swoim zawodzie.
~~ napisał(a): To ty jesteś wielką pomyłką. Wielką bo za twoje poparcie kiedyś Wałęsy a później zwykłych oszustów Polacy do dzisiaj są skłóceni a wcześniej zostali okradzeni.
~~Kobaltowa Jeżyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Posiwiała Sosna napisał(a): I się zaczyna !! Polityka mnie nie interesuje ! Ale pozbawić miliony Polaków ulubionych programów , gdzie człowiek po robocie chciałby odpocząć - to świństwo !!Komu przeszkadzał Teleekspres ? Niemcą ?
Nie ,,Niemcą ,, ale NIEMCOM .
~~Kobaltowa Jeżyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Mazurek w RMF FM : Nigdy nie powiedziałem dobrego słowa o TVP za PIS. To było dno, muł, a wodorosty zdechły ze wstydu. Ale nowa władza właściwie unieważniła Sejm. Jeśli ustawę czy konstytucję można unieważnić uchwałą, to po co parlament, skoro wystarczy jeden pułkownik.; PANIE MAZUREK!!! 100/100. Był Pan i jest jednym z niewielu profesjonalistów w swoim zawodzie.
Dlatego trzeba go zatrudnić w nowej TVP .
Zastosowana autokorekta