~~Brudnobiały Tulipan napisał(a): Nareszcie można bez odruchów wymiotnych oglądać TVP.
~~Bladoniebieska Gunera napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Tulipan napisał(a): Nareszcie można bez odruchów wymiotnych oglądać TVP.
Oglądałem przed chwilą telewizję Republika ,głównym redaktorem jest Rachoń a jego gościem był faszysta Bąkiewicz ,później ogłosili ,że o 20 odbędzie się w całym kraju demonstracja w obronie TVP ,na demonstracji pokazywali niezliczone tłumy obrońców PIS ja naliczyłem wzrokowo około 100 osób przeważnie w wieku emerytalnym .
~~Bladoniebieska Gunera napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Tulipan napisał(a): Nareszcie można bez odruchów wymiotnych oglądać TVP.
Oglądałem przed chwilą telewizję Republika ,głównym redaktorem jest Rachoń a jego gościem był faszysta Bąkiewicz ,później ogłosili ,że o 20 odbędzie się w całym kraju demonstracja w obronie TVP ,na demonstracji pokazywali niezliczone tłumy obrońców PIS ja naliczyłem wzrokowo około 100 osób przeważnie w wieku emerytalnym .
~~Wiśniowa Ułudka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoniebieska Gunera napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Tulipan napisał(a): Nareszcie można bez odruchów wymiotnych oglądać TVP.
Oglądałem przed chwilą telewizję Republika ,
i PO co swą zdradziecką mo rdę tam pchasz, przeszkadzało tvp info teraz za republikę się bierzcie ?
won do swoich gadzinòwek lemingi
Nie ma większych gadów niż ci z PiS.
~~no dopra napisał(a): to czemu ani słowa w przejentej przes PełO ani słowa o :
- pakiecie migracyjnym
- miljardach na TVP
- rekordowej kwocie na fundusz kościelny (niegdy jeszcze nie było tak dużo)
- największym w historii budżecie kancelarii prezesa rady ministrów ?
a to tylko czenść nowych afer PełO