Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Granatowoszary Winobluszcz niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 15:18
~~hgghghghgfhgf napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):

A jakie powiązania z TVN miała PO? fnansowała ją przez ostatnie 8 lat, miała kogoś w RN, zarządzie? a przypomnę, że o podsłuchach z Sowy najwięcej było u nich. To TVP to wiadomo jest głównie finansowana przez podatników z budżetu państwa przez poszczególne rządy i jest w mniejszym lub większym stopniu polityczną a przez ostatnie 8 lat była wyjątkowo polityczna.

to dlaczego ani w TVN ani w przejętej TVP ani słowa o powyższych i jeszcze wielu innych aferach?

Sprawdziłem ,ani słowa o powyższych .Nicka to sam sobie wymyśliłeś pryszczaty berecie ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
27 grudnia 2023r. o 15:42
PanM napisał(a): Wybacz Lucjanie. Chyba dla Ciebie lepiej było nie łamać własnych zasad.Twierdzisz że Mentzen jest wyznacznikiem trendów obiektywizmu. Znaczy się pozostałe 30 milionów Polaków tkwi w błędzie i nieświadomości.

Widzę że jak się Tobie i Tobie podobnym jak przedstawi się fakty Ty wrzucasz sklejony filmik inni atakują , jednym słowem wzorowi uczniowie Tuska .
Piszcie bardziej dosadnie , komuno wróć , Lucjan z Kaczyńskim do jednej celi , CENZURA na wszystko co nie pasuje wam i Tuskowi .

Dopisane 27.12.2023r. o godz. 15:38:

~~Złocisty cyklamen napisał(a): To od kiedy znowu jest twoim kolegą? Jak to w końcu jest z tobą człowieku? Przecież pisałeś że jest fałszywy? Teraz ci już to nie przeszkadza czy po prostu stwierdziłeś że ty ze swoim fałszem pasujesz w ten klimat.

Od tego czasu kiedy Janusz to napisał .
Dla mnie nawet tak fałszywy człowiek jak Przemek jest człowiekiem z którym nie unikam polemiki , jest fałszywy ale nie odczłowieczony jak wielu anonimowych hejterów .

Dopisane 27.12.2023r. o godz. 15:42:

~~taka prawda napisał(a): Lucjan jak prawdziwy katolik w Boże Narodzenie wyspowiadał się , przyjął komunię świętą , włączył komputer i jak to w jego stylu , inaczej niż on myślących , po konsultacji z prawnikami ,będzie wyzywał do chamów i durni.
Tak po katolicku.

Ty piszesz jak rasowy hejter , gratuluję zdolności masz wielki talent do plotkowania , taka prawda .

~~Srebrnobiały Grzybień niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 16:02
~~Pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~faclo666 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoniebieska Gunera napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Tulipan napisał(a): Nareszcie można bez odruchów wymiotnych oglądać TVP.

Oglądałem przed chwilą telewizję Republika ,głównym redaktorem jest Rachoń a jego gościem był faszysta Bąkiewicz ,później ogłosili ,że o 20 odbędzie się w całym kraju demonstracja w obronie TVP ,na demonstracji pokazywali niezliczone tłumy obrońców PIS ja naliczyłem wzrokowo około 100 osób przeważnie w wieku emerytalnym .

A od kiedy to Bąkiewicz jest faszystą? Mi się wydaje, patrząc na definicję faszyzmu, że najbardziej faszystowskie poglądy to dzisiaj są w Unii i u jej zwolenników. Mussolini byłby dumny z realizacji jego hasła: "Wszystko w państwie, nic poza państwem, nic przeciwko państwu".
Unia jako superpaństwo to marzenie faszystów.
Nie obrażaj tutaj PanaM

PanM nie jest zwolennikiem państwa totalitarnego czyli na pewno faszystą nie jest i daleko mu do autorytaryzmu. Ma trochę niespójne poglądy, ale takie czasy, że ludzie są pogubieni.
~~Polak katolik niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 16:12
https://konkret24.tvn24.pl/polska/budzet-gus-pierwszy-raz-w-historii-oszacowal-ukryty-dlug-polski-co-to-za-liczba-st7302501

Pis tak nas rozkradł że zadłużenie Polski to 4,6 buliona złotych. 250% PKB. Jesteśmy bankrutami a rydzyk opływa w luksusach.
~~Szarobiała Pysznogłówka niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 16:14
Sienkiewicz dzisiaj trzeźwy , czy na krec ......y jak zawsze w sejmie .

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
27 grudnia 2023r. o 16:36
PanM napisał(a): Podobną retorykę prezentował tu nieżyjący Piotr. W każdej dyspucie odwoływał się do swoich autorytetów całkowicie ignorując fakt że to byli tylko jego idole.
A to" hemitrale , a to pieniądz fiducyjny a to bóg. "
Ty Lucjanie rzucasz we mnie Mentzenem .

Przemku , co Mentzen powiedział co nie jest prawdą , Ty zamiast odnieść się do jego wypowiedzi zająłeś się hejtowaniem i pisaniem o mnie , czy na tym ma polegać dyskusja ? .
Napisałeś - " Nadmieniałeś że wtedy komuniści zawładnęli całkowicie TVP i radiem. " - Teraz Ty to popierasz , nie było po 1989 roku nigdy nie partyjnej TVP , nie mam nic przeciwko temu aby po PiSowkiej TVP była POwska , nie mam złudzeń że tak będzie , jedyne co jest w stylu komunistów wydarzyło się po raz pierwszy w wolnej Polsce , siłowe przejęcie .
Mentzen jak i ja wiemy że można to było zrobić zgodnie z prawem , Ty bronisz zamordyzmu i bezprawia .

Napisałeś - " Teraz pytam Cię . Czy taka telewizja jaką zawłaszczył PiS która nie dopuszczała żadnej opozycji nie przypomina Ci tamtej PZPR owskiej ?" -- tu nie mam problemy aby napisać że ŁŻESZ , zapraszani politycy totalnej opozycji nie mając argumentów zachowywali się jak pewien gość w Twoim domu , atakowali gospodarzy ( dziennikarzy TVP ) i zdenerwowani opuszczali studio , to też coś jak Ty , piszesz o mnie a nie na temat .

Kolejny temat - " Niech dziennikarze , publicyści zapraszają wszystkie opcje a ci niech każdy gada co chce. Bez komentarza prowadzącego.
Czy to słuszne czy nie Lucjanie ?"
Tu się z lekka ośmieszasz , we wszystkich stacjach publicyści zadają pytania odnoszą się do wypowiedzi polityków co jest jak najbardziej w porządku , Ty jak widzę masz własną definicję wolności słowa .

Dopisane 27.12.2023r. o godz. 16:36:

~~Eukaliptus szafirowy napisał(a): Starzy ludzie pamiętają plantatora i jego aktywną działalność w ZSL.

Jesteś jednym z tych starych ludzi co dostosowali się do obecnych czasów czasów łgarzy i oszczerców i kłamców , gratuluję " postępowy anonimowy hejterze " .

~~Wyborca peło niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 16:38
Janusz , wstawaj ZUS 240 zł do góry. Kocham peło .
~~Szarobiała Pysznogłówka niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 16:39
Wam wyborcy PEŁO , PLUĆ W TWARZ. To mało.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza