~~hgghghghgfhgf napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
A jakie powiązania z TVN miała PO? fnansowała ją przez ostatnie 8 lat, miała kogoś w RN, zarządzie? a przypomnę, że o podsłuchach z Sowy najwięcej było u nich. To TVP to wiadomo jest głównie finansowana przez podatników z budżetu państwa przez poszczególne rządy i jest w mniejszym lub większym stopniu polityczną a przez ostatnie 8 lat była wyjątkowo polityczna.
to dlaczego ani w TVN ani w przejętej TVP ani słowa o powyższych i jeszcze wielu innych aferach?
PanM napisał(a): Wybacz Lucjanie. Chyba dla Ciebie lepiej było nie łamać własnych zasad.Twierdzisz że Mentzen jest wyznacznikiem trendów obiektywizmu. Znaczy się pozostałe 30 milionów Polaków tkwi w błędzie i nieświadomości.
~~Złocisty cyklamen napisał(a): To od kiedy znowu jest twoim kolegą? Jak to w końcu jest z tobą człowieku? Przecież pisałeś że jest fałszywy? Teraz ci już to nie przeszkadza czy po prostu stwierdziłeś że ty ze swoim fałszem pasujesz w ten klimat.
~~taka prawda napisał(a): Lucjan jak prawdziwy katolik w Boże Narodzenie wyspowiadał się , przyjął komunię świętą , włączył komputer i jak to w jego stylu , inaczej niż on myślących , po konsultacji z prawnikami ,będzie wyzywał do chamów i durni.
Tak po katolicku.
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~faclo666 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoniebieska Gunera napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Tulipan napisał(a): Nareszcie można bez odruchów wymiotnych oglądać TVP.
Oglądałem przed chwilą telewizję Republika ,głównym redaktorem jest Rachoń a jego gościem był faszysta Bąkiewicz ,później ogłosili ,że o 20 odbędzie się w całym kraju demonstracja w obronie TVP ,na demonstracji pokazywali niezliczone tłumy obrońców PIS ja naliczyłem wzrokowo około 100 osób przeważnie w wieku emerytalnym .
A od kiedy to Bąkiewicz jest faszystą? Mi się wydaje, patrząc na definicję faszyzmu, że najbardziej faszystowskie poglądy to dzisiaj są w Unii i u jej zwolenników. Mussolini byłby dumny z realizacji jego hasła: "Wszystko w państwie, nic poza państwem, nic przeciwko państwu".
Unia jako superpaństwo to marzenie faszystów.
Nie obrażaj tutaj PanaM
PanM nie jest zwolennikiem państwa totalitarnego czyli na pewno faszystą nie jest i daleko mu do autorytaryzmu. Ma trochę niespójne poglądy, ale takie czasy, że ludzie są pogubieni.
Zastosowana autokorekta
PanM napisał(a): Podobną retorykę prezentował tu nieżyjący Piotr. W każdej dyspucie odwoływał się do swoich autorytetów całkowicie ignorując fakt że to byli tylko jego idole.
A to" hemitrale , a to pieniądz fiducyjny a to bóg. "
Ty Lucjanie rzucasz we mnie Mentzenem .
~~Eukaliptus szafirowy napisał(a): Starzy ludzie pamiętają plantatora i jego aktywną działalność w ZSL.