~~Bladoniebieska Gunera napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Tulipan napisał(a): Nareszcie można bez odruchów wymiotnych oglądać TVP.
Oglądałem przed chwilą telewizję Republika ,głównym redaktorem jest Rachoń a jego gościem był faszysta Bąkiewicz ,później ogłosili ,że o 20 odbędzie się w całym kraju demonstracja w obronie TVP ,na demonstracji pokazywali niezliczone tłumy obrońców PIS ja naliczyłem wzrokowo około 100 osób przeważnie w wieku emerytalnym .
~~Fioletowa Pokrzywa napisał(a):Ktoś napisał: ~~no dopra napisał(a): to czemu ani słowa w przejentej przes PełO ani słowa o :
- pakiecie migracyjnym
- miljardach na TVP
- rekordowej kwocie na fundusz kościelny (niegdy jeszcze nie było tak dużo)
- największym w historii budżecie kancelarii prezesa rady ministrów ?
a to tylko czenść nowych afer PełO
I o to chodzi. TVPO nie musi krytykować opozycji jak to robiła TVPiS. Teraz wystarczy że nie będą mówić m.in. o sprawach które opisałeś wyżej. Duże pieniążki lubią ciszę i spokój. A lemingi będą zadowolone bo nikt nie jątrzy.
~~faclo666 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoniebieska Gunera napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Tulipan napisał(a): Nareszcie można bez odruchów wymiotnych oglądać TVP.
Oglądałem przed chwilą telewizję Republika ,głównym redaktorem jest Rachoń a jego gościem był faszysta Bąkiewicz ,później ogłosili ,że o 20 odbędzie się w całym kraju demonstracja w obronie TVP ,na demonstracji pokazywali niezliczone tłumy obrońców PIS ja naliczyłem wzrokowo około 100 osób przeważnie w wieku emerytalnym .
A od kiedy to Bąkiewicz jest faszystą? Mi się wydaje, patrząc na definicję faszyzmu, że najbardziej faszystowskie poglądy to dzisiaj są w Unii i u jej zwolenników. Mussolini byłby dumny z realizacji jego hasła: "Wszystko w państwie, nic poza państwem, nic przeciwko państwu".
Unia jako superpaństwo to marzenie faszystów.
Nie obrażaj tutaj PanaM
~~Ognistoczerwony Kaczeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowa Pokrzywa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~no dopra napisał(a): to czemu ani słowa w przejentej przes PełO ani słowa o :
- pakiecie migracyjnym
- miljardach na TVP
- rekordowej kwocie na fundusz kościelny (niegdy jeszcze nie było tak dużo)
- największym w historii budżecie kancelarii prezesa rady ministrów ?
a to tylko czenść nowych afer PełO
I o to chodzi. TVPO nie musi krytykować opozycji jak to robiła TVPiS. Teraz wystarczy że nie będą mówić m.in. o sprawach które opisałeś wyżej. Duże pieniążki lubią ciszę i spokój. A lemingi będą zadowolone bo nikt nie jątrzy.
Tak właśnie. Patrząc na problem obiektywanie to przed wyborami PO miało TVN, a PiS miało TVP. Teraz zarówno TVN i TVP są pod wpływam PO więc znikąd ludzie się nie dowiedzą o przekrętach i aferach. W necie mało kto szuka... I o to chodzi Platformie.
A jakie powiązania z TVN miała PO? fnansowała ją przez ostatnie 8 lat, miała kogoś w RN, zarządzie? a przypomnę, że o podsłuchach z Sowy najwięcej było u nich. To TVP to wiadomo jest głównie finansowana przez podatników z budżetu państwa przez poszczególne rządy i jest w mniejszym lub większym stopniu polityczną a przez ostatnie 8 lat była wyjątkowo polityczna.
~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Zaraz się okaże że po nielegalnym wyłączeniu sygnału, TVP ponosi codziennie milionowe straty, że Tusk to po prostu sprzeda.
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
A jakie powiązania z TVN miała PO? fnansowała ją przez ostatnie 8 lat, miała kogoś w RN, zarządzie? a przypomnę, że o podsłuchach z Sowy najwięcej było u nich. To TVP to wiadomo jest głównie finansowana przez podatników z budżetu państwa przez poszczególne rządy i jest w mniejszym lub większym stopniu polityczną a przez ostatnie 8 lat była wyjątkowo polityczna.