~~Brunatny dyptam napisał(a): Przypominam ci Złotkowski że ty jak mało kto wpisujesz się najlepiej w partię oszustów i pisowskich złodziei . Podobnie twoje chamstwo pasuje idealnie do zachowania tych których popierasz.
~~Brunatny dyptam napisał(a): Przypominam ci Złotkowski że ty jak mało kto wpisujesz się najlepiej w partię oszustów i pisowskich złodziei . Podobnie twoje chamstwo pasuje idealnie do zachowania tych których popierasz.
~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a): Ciekawam czy się wyspowiadał z tego chamstwa czy katolik zapomniał ?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatny dyptam napisał(a): Przypominam ci Złotkowski że ty jak mało kto wpisujesz się najlepiej w partię oszustów i pisowskich złodziei . Podobnie twoje chamstwo pasuje idealnie do zachowania tych których popierasz.
Ja Złotkowski Lucjan a Ty Brunatny dyptom , i to nas różni , nie ma gorszego odczłowieczenia jak anonimowe hejtowanie .
nisko się stoczyłeś Brunatny .
Dopisane 27.12.2023r. o godz. 16:58:Ktoś napisał: ~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a): Ciekawam czy się wyspowiadał z tego chamstwa czy katolik zapomniał ?
Kolejny anonim dał głos .
Jezuska przyjąłeś w tą kłamliwą gębę , nie wierzę .
M21W2 napisał(a): Każdy zamach stanu zaczynał się od przejęcia mediów , dziś to się zaczyna w Polsce , Adolf rozpoczął po przejęciu władzy palenie książek , Donald od zniszczenia archiwów TVP Info , od zniszczenia wszystkich dokumentów dotyczących jego polityki resetu z Rosją .
Mam nadzieję że nie jest to pełzający zamach stanu tylko prywatna "wendetta " gangstera Tuska na niewygodnych dla niego dziennikarzach i politykach za którą wcześniej czy później odpowie .
~~Brunatnoszara Psianka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Każdy zamach stanu zaczynał się od przejęcia mediów , dziś to się zaczyna w Polsce , Adolf rozpoczął po przejęciu władzy palenie książek , Donald od zniszczenia archiwów TVP Info , od zniszczenia wszystkich dokumentów dotyczących jego polityki resetu z Rosją .
Mam nadzieję że nie jest to pełzający zamach stanu tylko prywatna "wendetta " gangstera Tuska na niewygodnych dla niego dziennikarzach i politykach za którą wcześniej czy później odpowie .
Kombatant.
Tobie ta PISowska propaganda kompletnie łeb wyprała.Tak czytam i czytam i jednego własnego zdania u ciebie - tylko to co ci wdrukowali.W twoim wieku juz za późno ,ale wierz mi : własne myślenie to piękna sprawa.