Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Jaskier polny niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 20:25
~~Jurek und Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatny dyptam napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatny dyptam napisał(a): Przypominam ci Złotkowski że ty jak mało kto wpisujesz się najlepiej w partię oszustów i pisowskich złodziei . Podobnie twoje chamstwo pasuje idealnie do zachowania tych których popierasz.

Ja Złotkowski Lucjan a Ty Brunatny dyptom , i to nas różni , nie ma gorszego odczłowieczenia jak anonimowe hejtowanie .
nisko się stoczyłeś Brunatny .

Dopisane 27.12.2023r. o godz. 16:58:Ktoś napisał: ~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a): Ciekawam czy się wyspowiadał z tego chamstwa czy katolik zapomniał ?

Kolejny anonim dał głos .

Ty Złotkowski zawsze miałeś parcie ,,na szkło,, i to nas różni a pisanie tutaj że pisanie anonimowo to forma ,,odczłowieczenia'' jest po raz kolejny pokazem tego jakim jesteś tępakiem bo internet a więc i różne fora przepełnione są tymi anonimami. A jak to jest z twoim bratem Niemcem z przypadku? On też pisze anonimowo a więc on też jest odczłowieczony? Zastanów się co piszesz chłopku roztropku a jak nie potrafisz to ,,nie pchaj się na afisz,,

Dziękuję ci bracie miłujący ponad wszystko
człowieka , my Słowianie powinniśmy trzymać razem „piszesz Niemiec z przypadku”
anonimowo pisze hmmmm , przecież Brunatny ty niczego w życiu się nie nauczyłeś
Oprócz oddychania i jak stringi wcinania w czyjeś życie , pilnuj swojego zafajdanego losu
a twoja frustracja jest plastrem na moje serducho ….
A teraz sobie popisz powyzywaj , poobrażać też ci pozwolę , matołku….

Ja mam ciebie obrażać? To ty tu pseudopolaku obrażasz swoimi wpisami inteligencję Polaków wierząc w to że ktoś ci w te bzdury uwierzy. Nikt tak jak ty i twój brat nie wcinacie się w życie innych. A prawda jaką wam się o was pisze jest właśnie powodem waszej frustracji i straszenia kancelariami . Tacy jak wy to bułeczka z masełkiem a teraz chcecie swoje chamstwo przypisać innym.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
27 grudnia 2023r. o 20:27
~~Brunatny dyptam napisał(a): Ty Złotkowski zawsze miałeś parcie ,,na szkło,, i to nas różni a pisanie tutaj że pisanie anonimowo to forma ,,odczłowieczenia'' jest po raz kolejny pokazem tego jakim jesteś tępakiem bo internet a więc i różne fora przepełnione są tymi anonimami. A jak to jest z twoim bratem Niemcem z przypadku? On też pisze anonimowo a więc on też jest odczłowieczony? Zastanów się co piszesz chłopku roztropku a jak nie potrafisz to ,,nie pchaj się na afisz,,

Widzisz jakim jesteś oszustem , piszesz to czego nie napisałem więc powtórzę dużymi literami - ODCZŁOWIECZENI TO ANONIMOWI HEJTERZY .
Nie mam nic przeciwko anonimom piszącym na temat bez osobistych wycieczek , nie musisz mi przypominać że jesteś ANONONIMOWYM HEJTEREM , Twoje odczłowieczenie to pogarda dla drugiego człowieka , TĘPAKU .

DODAM jeszcze to co piszą administratorzy portalu - "Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania. "

Oczywiście nie chcę aby się do tego zastosowali , chorych należy leczyć , lecz się anonimowy hejterze .
~~Jurek niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 20:32
W piękny sposób po staremu likwidator dostał od suwerena wolną rękę …
dzisiaj się zachowują jak dziecko w piaskownicy , i będzie likwidować według
konstytucji ( niemieckiej) wszystko
, ma kurka wódka rozmach chłopina….
Pokażcie kraj z takim nieudacznikiem , co dotknie spye……. li…
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 20:34
Lucjan ,wyzywasz od tępaków dzień po Bożym Narodzeniu pobożny katoliku ? .Tfu fałszywcu.
14240
M21W2
27 grudnia 2023r. o 20:37
~~zimny Lech napisał(a): Lucjan , jakże do ciebie pasuje to powiedzenie , stary a głupi .
To przecież decyzja Dudy, w końcu to on zawetował ustawę okołobudżetową, w której były pieniądze na tv publiczna. Pieniądze były ale teraz ni ma , a bez kasy tylko likwidacja.Tusk was ograł! Ale takich leszczy, jak wy, trudno ograć nie jest.
Wyj. Tylko tyle pozostało.

~~zimny Lech napisał(a): Lucjan , jakże do ciebie pasuje to powiedzenie , stary a głupi .
To przecież decyzja Dudy, w końcu to on zawetował ustawę okołobudżetową, w której były pieniądze na tv publiczna. Pieniądze były ale teraz ni ma , a bez kasy tylko likwidacja.Tusk was ograł! Ale takich leszczy, jak wy, trudno ograć nie jest.
Wyj. Tylko tyle pozostało.

To moje zdanie opuściłeś więc przypomnę - - Przez lata opozycja i antypisowcy krytykowali finansowanie TVP , ile tu na forum było lamentu , te pieniądze powinno się przekazać na leczenie chorób onkologicznych , to samo powtarzali w kampanii wyborczej .

Nie napiszę jakie powiedzenie pasuje do Ciebie , będzie lament że obrażam .

Jęczenie moich adwersarzy sprawia mi niekłamaną przyjemność , te jęki świadczą o waszej słabości .

Dopisane 27.12.2023r. o godz. 20:37:

~~Wielosił płowy napisał(a): Tusk was ograł!

Tusk to mój kolega , działacz Solidarności , popierając jego sprawiacie mi przyjemność .
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 20:41
Dzień po świętach a katolik z Ocic już wyzywa.
14240
M21W2
27 grudnia 2023r. o 20:45
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a): Lucjan ,wyzywasz od tępaków dzień po Bożym Narodzeniu pobożny katoliku ? .Tfu fałszywcu.

Ty też chcesz na to zasłużyć abym i Ciebie tak nazwał , nigdy nie robię tego pierwszy , mnie ktoś pierwszy i to dwukrotnie tak nazwał a teraz Ty w jego imieniu jęczysz .
Stękaj ile tylko chcesz , tylko to potrafisz , mnie Twoje jęki nie wzruszą , każdemu według zasług to moje motto .

~~Błękitnozielona Kolendra niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 20:48
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a): Lucjan ,wyzywasz od tępaków dzień po Bożym Narodzeniu pobożny katoliku ? .Tfu fałszywcu.

Ty też chcesz na to zasłużyć abym i Ciebie tak nazwał , nigdy nie robię tego pierwszy , mnie ktoś pierwszy i to dwukrotnie tak nazwał a teraz Ty w jego imieniu jęczysz .
Stękaj ile tylko chcesz , tylko to potrafisz , mnie Twoje jęki nie wzruszą , każdemu według zasług to moje motto .

A potem do spowiedzi ,łykniesz wafelek i dalej od durni i chamów. Co za upadek
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza