~~Jaskier polny napisał(a): ~~Jurek und Jurek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Brunatny dyptam napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatny dyptam napisał(a): Przypominam ci Złotkowski że ty jak mało kto wpisujesz się najlepiej w partię oszustów i pisowskich złodziei . Podobnie twoje chamstwo pasuje idealnie do zachowania tych których popierasz.
Ja Złotkowski Lucjan a Ty Brunatny dyptom , i to nas różni , nie ma gorszego odczłowieczenia jak anonimowe hejtowanie .
nisko się stoczyłeś Brunatny .
Dopisane 27.12.2023r. o godz. 16:58:Ktoś napisał: ~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a): Ciekawam czy się wyspowiadał z tego chamstwa czy katolik zapomniał ?
Kolejny anonim dał głos .
Ty Złotkowski zawsze miałeś parcie ,,na szkło,, i to nas różni a pisanie tutaj że pisanie anonimowo to forma ,,odczłowieczenia'' jest po raz kolejny pokazem tego jakim jesteś tępakiem bo internet a więc i różne fora przepełnione są tymi anonimami. A jak to jest z twoim bratem Niemcem z przypadku? On też pisze anonimowo a więc on też jest odczłowieczony? Zastanów się co piszesz chłopku roztropku a jak nie potrafisz to ,,nie pchaj się na afisz,,
Dziękuję ci bracie miłujący ponad wszystko
człowieka , my Słowianie powinniśmy trzymać razem „piszesz Niemiec z przypadku”
anonimowo pisze hmmmm , przecież Brunatny ty niczego w życiu się nie nauczyłeś
Oprócz oddychania i jak stringi wcinania w czyjeś życie , pilnuj swojego zafajdanego losu
a twoja frustracja jest plastrem na moje serducho ….
A teraz sobie popisz powyzywaj , poobrażać też ci pozwolę , matołku….
Ja mam ciebie obrażać? To ty tu pseudopolaku obrażasz swoimi wpisami inteligencję Polaków wierząc w to że ktoś ci w te bzdury uwierzy. Nikt tak jak ty i twój brat nie wcinacie się w życie innych. A prawda jaką wam się o was pisze jest właśnie powodem waszej frustracji i straszenia kancelariami . Tacy jak wy to bułeczka z masełkiem a teraz chcecie swoje chamstwo przypisać innym.
Jak pojechałeś ho ho ho …i tak na poważnie ,,, Ty tak naprawdę wierzysz w to że jesteś INTELIGENTNY, .. miernocinko
wpisz kilka przykładów jak już tak bardzo rozhuśtałeś machinę wspomnień
przyklepujesz zdrowemu chorobę
przecież masz w ipeenku zakonotowane
Kto , kiedy i w jaki prostacki sposób
O mnie pisał …..
daj sobie siana jak z pod obrusa coś zostało …