Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Jurek niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 20:49
~~Jaskier polny napisał(a): ~~Jurek und Jurek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Brunatny dyptam napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatny dyptam napisał(a): Przypominam ci Złotkowski że ty jak mało kto wpisujesz się najlepiej w partię oszustów i pisowskich złodziei . Podobnie twoje chamstwo pasuje idealnie do zachowania tych których popierasz.

Ja Złotkowski Lucjan a Ty Brunatny dyptom , i to nas różni , nie ma gorszego odczłowieczenia jak anonimowe hejtowanie .
nisko się stoczyłeś Brunatny .

Dopisane 27.12.2023r. o godz. 16:58:Ktoś napisał: ~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a): Ciekawam czy się wyspowiadał z tego chamstwa czy katolik zapomniał ?

Kolejny anonim dał głos .

Ty Złotkowski zawsze miałeś parcie ,,na szkło,, i to nas różni a pisanie tutaj że pisanie anonimowo to forma ,,odczłowieczenia'' jest po raz kolejny pokazem tego jakim jesteś tępakiem bo internet a więc i różne fora przepełnione są tymi anonimami. A jak to jest z twoim bratem Niemcem z przypadku? On też pisze anonimowo a więc on też jest odczłowieczony? Zastanów się co piszesz chłopku roztropku a jak nie potrafisz to ,,nie pchaj się na afisz,,

Dziękuję ci bracie miłujący ponad wszystko
człowieka , my Słowianie powinniśmy trzymać razem „piszesz Niemiec z przypadku”
anonimowo pisze hmmmm , przecież Brunatny ty niczego w życiu się nie nauczyłeś
Oprócz oddychania i jak stringi wcinania w czyjeś życie , pilnuj swojego zafajdanego losu
a twoja frustracja jest plastrem na moje serducho ….
A teraz sobie popisz powyzywaj , poobrażać też ci pozwolę , matołku….

Ja mam ciebie obrażać? To ty tu pseudopolaku obrażasz swoimi wpisami inteligencję Polaków wierząc w to że ktoś ci w te bzdury uwierzy. Nikt tak jak ty i twój brat nie wcinacie się w życie innych. A prawda jaką wam się o was pisze jest właśnie powodem waszej frustracji i straszenia kancelariami . Tacy jak wy to bułeczka z masełkiem a teraz chcecie swoje chamstwo przypisać innym.

Jak pojechałeś ho ho ho …i tak na poważnie ,,, Ty tak naprawdę wierzysz w to że jesteś INTELIGENTNY, .. miernocinko
wpisz kilka przykładów jak już tak bardzo rozhuśtałeś machinę wspomnień
przyklepujesz zdrowemu chorobę
przecież masz w ipeenku zakonotowane
Kto , kiedy i w jaki prostacki sposób
O mnie pisał …..
daj sobie siana jak z pod obrusa coś zostało …

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
27 grudnia 2023r. o 20:51
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Dzień po świętach a katolik z Ocic już wyzywa.

Nie jestem katolikiem w Twoim rozumieniu , nie nadstawiam drugiego policzka , nie rzucam chlebem w tych co rzucają we mnie kamieniem , Ty jesteś bardzo prawy i sprawiedliwy nie wyzywasz nie zasługujesz na ripostę .
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 20:54
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Dzień po świętach a katolik z Ocic już wyzywa.

Nie jestem katolikiem w Twoim rozumieniu , nie nadstawiam drugiego policzka , nie rzucam chlebem w tych co rzucają we mnie kamieniem , Ty jesteś bardzo prawy i sprawiedliwy nie wyzywasz nie zasługujesz na ripostę .

Ale jak łykasz wafelka nie pali cię w gardle ?
14240
M21W2
27 grudnia 2023r. o 21:00
~~Błękitnozielona Kolendra napisał(a): A potem do spowiedzi ,łykniesz wafelek i dalej od durni i chamów. Co za upadek

Trafił upek na upka . Upku Kolendro z ciebie to jakiś " wszechwiedzący " czy " cóś ".

Dopisane 27.12.2023r. o godz. 21:00:

~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Ale jak łykasz wafelka nie pali cię w gardle ?

Pytasz bo Ciebie pali ? , nic Ci nie pomogę , widocznie na to zasłużyłeś .
~~Trudno nadążyć niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 21:07
TVP - Telewizja Polska
TVN - Telewizja Nie......
~~Jeszcze będzie normalnie niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 21:10
TVP postawiona w stan likwidacji. "Będzie wyznaczony likwidator" https://wiadomosci.wp.pl/tvp-postawiona-w-stan-likwidacji-bedzie-wyznaczony-likwidator-6978363425679872a

Brawo za super pomysł
~~Rudawa Krzewuszka niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 21:12
~~Trudno nadążyć napisał(a): TVP - Telewizja Polska
TVN - Telewizja Nie......

Tusku;

TVN-u bronili obywatele przed politykami.
TVP bronią politycy przed obywatelami.
~~Czarnobrązowy Lilak niezalogowany
27 grudnia 2023r. o 21:14

Czyli mówicie, że prawie setka polityków PiS i funkcjonariuszy ex-TVP spędziła wigilię i święta okupując biuro, zamiast z żoną, czy kochanką, a dzięki wetu Dudy do TVP i tak wejdzie nie Adamczyk, tylko wskazany przez Sienkiewicza likwidator?????????? :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza