M21W2 napisał(a): Informujemy , że 1 stycznia o godz 14,00 pod siedzibą TVP Wrocław ( ul. Karkonoska) odbędzie się wiec poparcia dla mediów publicznych .
Tusk zapewne uznał po co nam Telewizja Polska , mamy Niemiecką w Berlinie .
~~Jeszcze będzie normalnie napisał(a): TVP postawiona w stan likwidacji. "Będzie wyznaczony likwidator"
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatny dyptam napisał(a): Ty Złotkowski zawsze miałeś parcie ,,na szkło,, i to nas różni a pisanie tutaj że pisanie anonimowo to forma ,,odczłowieczenia'' jest po raz kolejny pokazem tego jakim jesteś tępakiem bo internet a więc i różne fora przepełnione są tymi anonimami. A jak to jest z twoim bratem Niemcem z przypadku? On też pisze anonimowo a więc on też jest odczłowieczony? Zastanów się co piszesz chłopku roztropku a jak nie potrafisz to ,,nie pchaj się na afisz,,
Widzisz jakim jesteś oszustem , piszesz to czego nie napisałem więc powtórzę dużymi literami - ODCZŁOWIECZENI TO ANONIMOWI HEJTERZY .
Nie mam nic przeciwko anonimom piszącym na temat bez osobistych wycieczek , nie musisz mi przypominać że jesteś ANONONIMOWYM HEJTEREM , Twoje odczłowieczenie to pogarda dla drugiego człowieka , TĘPAKU .
DODAM jeszcze to co piszą administratorzy portalu - "Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania. "
Oczywiście nie chcę aby się do tego zastosowali , chorych należy leczyć , lecz się anonimowy hejterze .