Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Cuda

~~Morus niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 21:47
Głosować żeby było tak jak było, tylko pogratulowac.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kakaowa Lnica niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 22:52
Szkoda tylko że nie będą zarabiać 5 zł na godzinę tak jak my za PO bo ...y dały im 27 zł na godzinę.

Zastosowana autokorekta

~~Strażnik ZK niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 23:32
Miejsce przestępców jest w więzieniu a nie w polskim Sejmie.
Brawo Szymon Hołownia !!!
#CelaPlus
~~Grodzki niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 23:37
Tak jest , miejsce przestępców jest w SENACIE .
~~Jurek niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 9:00
Panowie Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik
- z chwilą prawomocnego skazania na kary pozbawienia wolności za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego (nadużycie władzy) - utracili mandaty poselskie.
Są skazanymi przestępcami - nie posłami. Reszta to polityka.
Czekam,aż skazani politycy zostaną doprowadzeni do odbycia kary. Na którym biurku leży zlecenie doprowadzenia skazanych prawomocnych wyrokiem? i kto wstrzymuje wykonanie?. Nie może być tak ,że zwykły obywatel jest gorszy od polityka. Już dawno powinni siedzieć.
~~Marchewkowa Szarotka niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 9:07
~~Kakaowa Lnica napisał(a): Szkoda tylko że nie będą zarabiać 5 zł na godzinę tak jak my za PO bo ...y dały im 27 zł na godzinę.Zastosowana autokorekta

Ja jak zarabiałem 5 zł to stać mnie było kupić mieszkanie nowe ,dzisiaj przy zarobkach 27 zł na godzinę nie wystarcza mi na czynsz i media o remoncie nie wspomnę,remont łazienki 2x 2 to wołają 15 tys .
~~ja niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 9:13
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kakaowa Lnica napisał(a): Szkoda tylko że nie będą zarabiać 5 zł na godzinę tak jak my za PO bo ...y dały im 27 zł na godzinę.Zastosowana autokorekta

Ja jak zarabiałem 5 zł to stać mnie było kupić mieszkanie nowe ,dzisiaj przy zarobkach 27 zł na godzinę nie wystarcza mi na czynsz i media o remoncie nie wspomnę,remont łazienki 2x 2 to wołają 15 tys .

Prawda ja w 2010 roku zarabiałem 3k netto, mając własne mieszkanie dobrze się żyło.
Jeszcze 1000 się odłożyło. Zapłacił człowiek czynsz, prąd za 500zł.
Jedzenie z 800zł trochę innych rzeczy kupił.
Całą wypłate wydałem dopiero jak coś w aucie trzeba było naprawić.
~~Karminowoczerwona Mina niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 9:15
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kakaowa Lnica napisał(a): Szkoda tylko że nie będą zarabiać 5 zł na godzinę tak jak my za PO bo ...y dały im 27 zł na godzinę.Zastosowana autokorekta

w okolicach Dolnych Młynów jest tani emeryt
budowlany w potrzebie~~
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.