~~Jurek napisał(a): Panowie Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik
- z chwilą prawomocnego skazania na kary pozbawienia wolności za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego (nadużycie władzy) - utracili mandaty poselskie.
Są skazanymi przestępcami - nie posłami. Reszta to polityka.
Czekam,aż skazani politycy zostaną doprowadzeni do odbycia kary. Na którym biurku leży zlecenie doprowadzenia skazanych prawomocnych wyrokiem? i kto wstrzymuje wykonanie?. Nie może być tak ,że zwykły obywatel jest gorszy od polityka. Już dawno powinni siedzieć.
~~Jurek napisał(a): ~~Jurek napisał(a): Panowie Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik
- z chwilą prawomocnego skazania na kary pozbawienia wolności za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego (nadużycie władzy) - utracili mandaty poselskie.
Czekam,aż skazani politycy zostaną doprowadzeni do odbycia kary. Na którym biurku leży zlecenie doprowadzenia skazanych prawomocnych wyrokiem? i kto wstrzymuje wykonanie?. Nie może być tak ,że zwykły obywatel jest gorszy od polityka. Już dawno powinni siedzieć.
~~Karminowoczerwona Mina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Szarotka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kakaowa Lnica napisał(a): Szkoda tylko że nie będą zarabiać 5 zł na godzinę tak jak my za PO bo ...y dały im 27 zł na godzinę.Zastosowana autokorekta
Ja jak zarabiałem 5 zł to stać mnie było kupić mieszkanie nowe ,dzisiaj przy zarobkach 27 zł na godzinę nie wystarcza mi na czynsz i media o remoncie nie wspomnę,remont łazienki 2x 2 to wołają 15 tys .
w okolicach Dolnych Młynów jest tani emeryt
budowlany w potrzebie~~
tylko zadnych rusztowań ,mam złe wspomnienia...;D
~~Czarnawa Czarnuszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): ~~Jurek napisał(a): Panowie Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik
Hi tu też Jurek z dzisiejszych wiadomości w Polsacie Sąd Najwyższy odrzucił Hołowni
bzdurne nieuzasadnione wnioski o wygaśnięciu mandatów poselskich, dla pewności sprawdź Jurku byś na głąba nie wyszedł ….;)
Nie Sąd Najwyższy tylko pseudo izba tego że UVsądu. Ta izba może sobie wydawać "orzeczenia" jakie tylko chce na wspólnym spotkaniu pseudosędziów i używać ich tam jako serwetek.