Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Prawo i Bezprawie

14240
M21W2
10 stycznia 2024r. o 19:02
~~Eukaliptus szafirowy napisał(a): No to przypominam ci raz jeszcze panie że pisałeś do niedawna że nie było afer bo nie było wyroków. Teraz twierdzisz że skazano winnych więc był jednak wyrok . Coś mi się wydaje że sam za sobą panie nie nadążasz .

Nie odpowiem na Twoje insynuacje i wciskanie mi tego czego nie napisałem , bo i po co , co to ma wspólnego z założonym tematem .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonopomarańczowy Omieg niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:02
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): piszcie piszcie...lubię obserwować jak Lucjan lawiruje...HAHAHAHAHA

aha ...Lucjan -który ze wcześniejszych postów jest mój? ;D ;D ;D

Tylko Ty o tym wiesz , ja mogę tylko podejrzewać , jednego jestem pewien , nie raz nie dwa nie tylko mnie wyzywałeś pisząc co najmniej za trzech .

hahahahahaha...więc pozwij mnie Lucjan...
masz przecież do dyspozycji kancelarię ...;D

a tak na marginesie chłopie...chciałbym cię zobaczyć z ''ręką w nocniku'' ...;D
rozumiesz co mam na myśli? ;D
~~Czerwonopomarańczowy Omieg niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:07
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Eukaliptus szafirowy napisał(a): No to przypominam ci raz jeszcze panie że pisałeś do niedawna że nie było afer bo nie było wyroków. Teraz twierdzisz że skazano winnych więc był jednak wyrok . Coś mi się wydaje że sam za sobą panie nie nadążasz .

Nie odpowiem na Twoje insynuacje i wciskanie mi tego czego nie napisałem , bo i po co , co to ma wspólnego z założonym tematem .

Lucjan pisałeś o tym nie raz i nie dwa kiedy ja sam pisałem o aferach piSSdzielców ...nie ma wyroków ,nie ma skazanych więc nie ma afer...
chłopie- kogo ty chcesz tu oszukiwać...;D
~~Jak to jest niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:10
Aby iść do kryminału musi człowiek być skazany.Skazany po uprawomocnieniu się wyroku. Nie ma wyroku nie ma kary.
A teraz ułaskawienie . Jak ułaskawić wolnego niewinnego człowieka ?
Jak odpuścić grzechy świętemu ?
~~Jurek niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:11
~~Indygowa Truskawka napisał(a): pieniądze ze zbiórki powinny pójść
na zakład karny ,gdzie siedzą prawi i sprawiedliwi

Kto zbiera, Rydzyk? na stocznię też z bratem Lucjanem zbierali
14240
M21W2
10 stycznia 2024r. o 19:12
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eukaliptus szafirowy napisał(a): Odpowiedz mi na pytanie Czy można ułaskawić niewinnego?

A kiedy twierdziłem że Kamiński i Wąsik wyrokiem sądu pierwszej instancji zostali uznani za winnych przekroczenia kompetencji służbowych , Prezydent zatem ułaskawił zgodnie z Konstytucją WINNYCH .

******************************************************************************************************************************
Z wrodzonej grzeczności nie zaprzeczam. Bo panowie nadużywali stanowisk służbowych aby poprzez prowokację zniszczyć Andrzeja Leppera. To był nie jedyny grzech tych panów. oraz ułaskawienie było zbyt wczesne.
Potwierdzasz Lucjanie że panowie byli winni . Byli przestępcami . Pełna zgoda. Brawo Ty.
A teraz posłuchaj co trzy godziny temu mówił publicznie na cały świat o tych panach Andrzej D . prezydent RP.

Brawo Pan Prezydent Andrzej Duda , z zamordyzmem i bezprawiem Tuska należy walczyć do końca , po słowach Pana Prezydenta Dudy nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia w Warszawie .
Zaznaczam że nie jedziemy autobusem zorganizowanym przez Pana Posła Pogodę , sami zorganizowaliśmy sobie autobus , organizatorami są Solidarność Emerytów i Rencistów oraz działacze Opozycji Antykomunistycznej .
Łże media z TVN na czele mówią i piszą o siłowym wciskaniu przez działaczy PiS ludzi do autobusów .
~~Cha cha cha niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:16
Panie związkowiec emerytowany. Czyta pan co pisze ? " Pan Poseł Pogoda " . Czy słowo pan i poseł przed nazwiskiem naszego posła tak urosły ?
14240
M21W2
10 stycznia 2024r. o 19:18
~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): hahahahahaha...więc pozwij mnie Lucjan...
masz przecież do dyspozycji kancelarię ...;D

a tak na marginesie chłopie...chciałbym cię zobaczyć z ''ręką w nocniku'' ...;D
rozumiesz co mam na myśli? ;D

Chłopie , miałem Ciebie za bardziej rozgarniętego , nie skumałeś że robię sobie z Ciebie jaja , wzorem tego co Ty robiłeś ze Śp . Piotrem ,
Zapomniałeś co kiedyś pisałem , dla mnie byłoby karą oglądania Twojej buźki w sądzie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza