~~Eukaliptus szafirowy napisał(a): No to przypominam ci raz jeszcze panie że pisałeś do niedawna że nie było afer bo nie było wyroków. Teraz twierdzisz że skazano winnych więc był jednak wyrok . Coś mi się wydaje że sam za sobą panie nie nadążasz .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): piszcie piszcie...lubię obserwować jak Lucjan lawiruje...HAHAHAHAHA
aha ...Lucjan -który ze wcześniejszych postów jest mój? ;D ;D ;D
Tylko Ty o tym wiesz , ja mogę tylko podejrzewać , jednego jestem pewien , nie raz nie dwa nie tylko mnie wyzywałeś pisząc co najmniej za trzech .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Eukaliptus szafirowy napisał(a): No to przypominam ci raz jeszcze panie że pisałeś do niedawna że nie było afer bo nie było wyroków. Teraz twierdzisz że skazano winnych więc był jednak wyrok . Coś mi się wydaje że sam za sobą panie nie nadążasz .
Nie odpowiem na Twoje insynuacje i wciskanie mi tego czego nie napisałem , bo i po co , co to ma wspólnego z założonym tematem .
~~Indygowa Truskawka napisał(a): pieniądze ze zbiórki powinny pójść
na zakład karny ,gdzie siedzą prawi i sprawiedliwi
PanM napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eukaliptus szafirowy napisał(a): Odpowiedz mi na pytanie Czy można ułaskawić niewinnego?
A kiedy twierdziłem że Kamiński i Wąsik wyrokiem sądu pierwszej instancji zostali uznani za winnych przekroczenia kompetencji służbowych , Prezydent zatem ułaskawił zgodnie z Konstytucją WINNYCH .
******************************************************************************************************************************
Z wrodzonej grzeczności nie zaprzeczam. Bo panowie nadużywali stanowisk służbowych aby poprzez prowokację zniszczyć Andrzeja Leppera. To był nie jedyny grzech tych panów. oraz ułaskawienie było zbyt wczesne.
Potwierdzasz Lucjanie że panowie byli winni . Byli przestępcami . Pełna zgoda. Brawo Ty.
A teraz posłuchaj co trzy godziny temu mówił publicznie na cały świat o tych panach Andrzej D . prezydent RP.
Brawo Pan Prezydent Andrzej Duda , z zamordyzmem i bezprawiem Tuska należy walczyć do końca , po słowach Pana Prezydenta Dudy nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia w Warszawie .
Zaznaczam że nie jedziemy autobusem zorganizowanym przez Pana Posła Pogodę , sami zorganizowaliśmy sobie autobus , organizatorami są Solidarność Emerytów i Rencistów oraz działacze Opozycji Antykomunistycznej .
Łże media z TVN na czele mówią i piszą o siłowym wciskaniu przez działaczy PiS ludzi do autobusów .
~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): hahahahahaha...więc pozwij mnie Lucjan...
masz przecież do dyspozycji kancelarię ...;D
a tak na marginesie chłopie...chciałbym cię zobaczyć z ''ręką w nocniku'' ...;D
rozumiesz co mam na myśli? ;D