~~Antoni ruski szpieg napisał(a): Marsz w obronie mafiozow, milionów, szczujni, kłamstwa, chamstwa
~~Burawy Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ha ha napisał(a): Pisowskie łach-ry
Jak jechały autobusy PO, to wtedy jest demokracja.
Jak jadą autobusy PiS to jest faszyzm, nazizm, antydemokraci, wrogowie ludu, itd.
Ludzie pogłupieli. I to po obydwu stronach. Jak czytam tak durne komentarze, to tracę nadzieją na to, że Polska będzie normalnym krajem.
~~Dno napisał(a): Czarnek organizował zbiórkę dla gangsterów milionerów. Bez pegazusa kaczynski jest ślepy i gluchy. Pegazus pomógł Dudzie wygrać wybory. A kto zamordował Leppera ?
~~Marzanna Mróz napisał(a): Dawid jak zawsze zaangażowany, czego nie można powiedzieć o innych "młodych" członkach PiSu. Zawsze podziwiam Dawida za odwagę i to co robi wobec innych, za tą bezinteresowną pomoc. Zastanawia mnie gdzie poseł i dyrektor jego biura?
~~Brunatnoczerwony Lilak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marzanna Mróz napisał(a): Dawid jak zawsze zaangażowany, czego nie można powiedzieć o innych "młodych" członkach PiSu. Zawsze podziwiam Dawida za odwagę i to co robi wobec innych, za tą bezinteresowną pomoc. Zastanawia mnie gdzie poseł i dyrektor jego biura?
Ktoś napisał: ~~Marzanna Mróz napisał(a): Dawid jak zawsze zaangażowany, czego nie można powiedzieć o innych "młodych" członkach PiSu. Zawsze podziwiam Dawida za odwagę i to co robi wobec innych, za tą bezinteresowną pomoc. Zastanawia mnie gdzie poseł i dyrektor jego biura?
W Warszawie
Przecież byli , bo jechałam
~~Centralny kryminał dla pisowców napisał(a): Jarek marzy o wojnie domowej i robi co w jego mocy aby krew się polała. Co co najwięcej krzyczą w obronie przestępców i kłamstwa w tvp sami boją się odsiadki.Polak przed szkodą i po szkodzie głupi. Dlaczego miałaby się polać krew przecież KO to uśmiechnięta Polska, szanująca konstytucję. Jedyną winą tych ludzi to było ściganie złodziei. KO to zawsze mówi prawdę, a teraz realizuje swoje obietnice wyborcze mamy już przecież kwotę wolną od podatku 60.000 zł, benzyna jest po 5, 19 zł, nie ma już kolejek do lekarzy specjalistów, nie ma już drożyzny, jest kredyt 0 procent na mieszkanie, jest dobrowolny ZUS dla przedsiębiorców, a pensje nauczycieli wzrosły średnio wzrosły około 2000 zł, po prostu raj na ziemi.
~~Hehe napisał(a): Przywozili ich autokarami nawet z domów starców, dali im do rąk gotowe transparenty, a między nich powciskali klakierów żeby wiedzieli kiedy klaskać i co wrzeszczeć
~~Dobranoc Polsko napisał(a): Marszałek Hołownia jest dowodem wyższości inteligencji nad chamstwem.