~~Fujara napisał(a): Przestępca i alkoholik kaminski rozwiódł się z żoną ale ona teski i poprosiła wybitnego prawnika o łaskę. Pisowskiej hipokryzji ciąg dalszy!!Niezłe aktorki te Panie w kiepskim filmie!!!! Ludziecdali się zrobić w balona !!!
~~Hehe napisał(a): Przywozili ich autokarami nawet z domów starców, dali im do rąk gotowe transparenty, a między nich powciskali klakierów żeby wiedzieli kiedy klaskać i co wrzeszczeć
~~Sprzedam wizę napisał(a): Kaczuński to jest bardzo niebezpieczny człowiek. To desperat w rozpaczy po utracie władzy, który gotów jest podpalić kraj, byle tylko zaspokoić swoje paranoiczne wizje. Nie wiem jak sobie poradzi z tym nowy rząd ale każda decyzja będzie wymagała niesłychanego opanowania i powściągliwości. Mam zaufanie do Koalicji rządzącej!
~~Hehe napisał(a): Przywozili ich autokarami nawet z domów starców, dali im do rąk gotowe transparenty, a między nich powciskali klakierów żeby wiedzieli kiedy klaskać i co wrzeszczeć
~~Zielonkawy Driakiew napisał(a): Szkoda mi wyborców PISu. Manipulowani przez polityków PIS nie wiedzą, że są “pożytecznymi dziwny czlowiek mi”Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~Krasna Acidantera napisał(a): Niech żyje Rudy pajac, jego pacynki i podpułkownik. Niech żyje władza 13 partyjek, powołana 13.12, pod szyldem 8 gwiazdek. Niech żyje.
~~Hihihuhaaa napisał(a): Fajna wycieczka co? - okazja się przejechać zobaczyć Warszawę i być na wizji żyć nie umierać. Kiedy znów taka okazja?