Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie na manifestacji w obronie "wolnych mediów"
~~Burawy Jastrzębiec niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 8:11
~~Czytelnik napisał(a): Smutnie jest to, że aż tyle ludzi nie potrafi samodzielnie ocenić sytuacji. Jeszcze gorsze jest to że tak łatwo dają się manipulować przez pis, ślepo wierzą w to co oni mówią.

Smutne jest to, że aż tyle ludzi nie potrafi samodzielnie ocenić sytuacji. Jeszcze gorsze jest to że tak łatwo dają się manipulować przez PO, ślepo wierzą w to co oni mówią.

I wyznawcy PiS, i wyznawcy PO pożegnali się z rozumem i idą, każdy za przewodnikiem swojego stada, jak barany.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lawendowy Tojad niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 8:12
"Żołnierze wyklęci" na klacie pisowskiej pipeczki... Je..łem!
~~Umiar i pokora niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 8:13
Wąsik i Kaminski przez aferę gruntową zabili Leppera na polecenie Kaczyńskiego. Teraz siedzą za Jarka. Co jeszcze kaczor ma na sumieniu ? Własnego brata i 95 osób?
~~antypisior niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 8:21
~~Lawendowy Tojad napisał(a): "Żołnierze wyklęci" na klacie pisowskiej pipeczki... Je..łem!

I to jest typowy poziom intelektualny większości wyborców Tuska, co widać na tym forum. Przecież taki człowiek nie jest w stanie nic zrozumieć z obecnego konfliktu. Nie ma sensu mu tłumaczyć, bo cały zasób jego słownictwa to osiem gwiazdek i kilka wulgaryzmów odmienianych (czasami ) przez przypadki.
~~minior niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 8:30
A taka jest kultura typowego wyborcy PO:
https://i.pl/horror-na-dworcu-w-warszawie-kierowca-mial-wyjac-klucz-i-grozic-ze-bedzie-napieral-...ow/ar/c1-18228769

- Czekałam na autobus do Katowic, gdy na stanowisko obok przyjechał autokar do francuskiego Lille. Wysiadł z niego kierowca i zaczął krzyczeć do swojego kolegi: "ty patrz k***a, ile krec ***ch ...ów z flagami, je***i bandyci". Co dziwne, wszyscy opuścili głowy w dół. To bardzo dziwne i smutne. Bo było tam około 50 osób i nikt zupełnie nie zareagował. A kierowca chodził wkoło autokaru i cały czas się śmiał i komentował: zwieźli ich z całej Polski, to wszyscy pracownicy PiS-u. W końcu wyjął klucz francuski i zaczął krzyczeć: zaraz nim będę napier***ać! W końcu nie wytrzymałam i podeszłam do niego i zapytałam, czy będzie mnie bił tym kluczem? Wtedy on zapytał, czy jestem ...em, a gdy odpowiedziałam, że wychodzi na to, że tak, to zaczął znowu krzyczeć: "bandyci, co z tą Polską zrobiliście? Nie o taką Polskę walczyłem, bo bandyci się tu panoszą!" Zapytałam go więc, dlaczego jest taki nieszczęśliwy, skoro opozycja wygrała. A on na to: "bo rozkradliście całą Polskę, ale teraz my w końcu sobie pokradniemy"

Zastosowana autokorekta

~~Cynamonowy Len niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 8:36
Panie Sarbak podobno ma pan kandydować na stanowisko prezydenta Bolesławca? Niestety nie myśli Pan samodzielnie, mówi Pan tak jak chce Pana partia. Nie rozumiem dlaczego tak szybko dał pan się zmanipulować, tym co nie potrafią pokojowo oddać władzy. Przegraliście te wybory i teraz pan mówi, że nie godzi się na łamanie prawa. A co robił Pan jak PiS rządząc te prawa cały czas łamał łamał?
Nie może pan być prezydentem chociażby z tego powodu, że propaganda pisowska Pana wchłonęła i jest pan jej wiernym, lichym niestety zwolennikiem..
Mojego i wielu ludzi myślących pan nie ma. Nie daj się pan zmanipulować i nie kandyduj pan, lepiej to będzie dla pana i pana partii. Klęska będzie ogromna.
~~Jałowiec pnący niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 8:55
Wychodzą kłamstwa Bochenka o jakichś alertach i i ilości uczestników tego przemarszu. Na dodatek jeszcze bezczelnie kłamie o tym że blokowano dojazd autobusów a nawet cywilnych aut . Ciekawe czy nasz plantator Lucuś dojechał ale otym zapewne nas niezwłocznie powiadomi . On lubi być w centrum uwagi .
~~Siwawa Pietruszka niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 9:09
~~M21W2 napisał(a): To definitywny koniec tego rządu. 35 tys. jest tak ogromną liczbą, że Tusk i spółka będą spie*rda*lać do Niemiec w podskokach. Nic nas młodych już nie powstrzyma. Nawet te 12 mln głosujących przeciwko PiS.
Nadchodzimy .

rece opadjom
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza