Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie na manifestacji w obronie "wolnych mediów"
~~Mysi Jaśminowiec niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 12:32
~~Ceglana Dabecja napisał(a): Panie Sarbak, mojego głosu już nie masz.

A mój MA Ha,Ha,Ha,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mysi Jaśminowiec niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 12:32
Byłem tam i poczułem wśród tych ludzi nieukrywaną prawdziwa troskę o Polskę, bez niemiecko ruskiego zniewolenia. Proszę zwróćcie uwagę na te szare ludzik, co włamem weszły do medialnych państwowych instytucji. Czy to przypomina wam putinowskie rozpoczęcie wojny z Ukrainą, niepodległym po pomarańczowej ewolucji państwem, za pomocą zielonych ludzików. Przejrzyjcie na na swych rozumach i zobaczcie kontynuacje polityki wojennej ukazanej w filmach RESET teraz realizowaną przez szarych bezimiennych ludzików wspieranych przez Polską policję na rozkaz też nieznanych przywódców a są nimi agentura co się przewerbowała do FSB i BND . Kondominium rusko niemieckie chce zniewolić wolnych Polaków. Panie Serbak jak chce Pan być przywódcą to niech Pan to zrozumie i nie plecie narracji swojej partii bo czas ją zmienić. To jest WOJNA wydana przez agenturę, która nie służy Polsce ale agenturze kondominium rusko niemieckiemu.
~~Brunatnoszara Psianka niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 13:08
~~Mysi Jaśminowiec napisał(a): Byłem tam i poczułem wśród tych ludzi nieukrywaną prawdziwa troskę o Polskę, bez niemiecko ruskiego zniewolenia. Proszę zwróćcie uwagę na te szare ludzik, co włamem weszły do medialnych państwowych instytucji. Czy to przypomina wam putinowskie rozpoczęcie wojny z Ukrainą, niepodległym po pomarańczowej ewolucji państwem, za pomocą zielonych ludzików. Przejrzyjcie na na swych rozumach i zobaczcie kontynuacje polityki wojennej ukazanej w filmach RESET teraz realizowaną przez szarych bezimiennych ludzików wspieranych przez Polską policję na rozkaz też nieznanych przywódców a są nimi agentura co się przewerbowała do FSB i BND . Kondominium rusko niemieckie chce zniewolić wolnych Polaków. Panie Serbak jak chce Pan być przywódcą to niech Pan to zrozumie i nie plecie narracji swojej partii bo czas ją zmienić. To jest WOJNA wydana przez agenturę, która nie służy Polsce ale agenturze kondominium rusko niemieckiemu.

Nie dość że zerwałeś się z przepustki do Warszawy to jeszcze dorwałeś się do neta.Coś dozór nas Tysiąclecia zaczyna szwankować.
~~Cyklamenowa Cieszynianka niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 13:09
~~Mysi Jaśminowiec napisał(a): To jest WOJNA wydana przez agenturę, która nie służy Polsce ale agenturze kondominium rusko niemieckiemu.

Czy ta agentura jest teraz z nami w tym pokoju?
Ty się nadajesz na terapię.
~~Płowa Skalnica niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 13:14
~~Mysi Jaśminowiec napisał(a): Byłem tam i poczułem wśród tych ludzi nieukrywaną prawdziwa troskę o Polskę, bez niemiecko ruskiego zniewolenia. Proszę zwróćcie uwagę na te szare ludzik, co włamem weszły do medialnych państwowych instytucji. Czy to przypomina wam putinowskie rozpoczęcie wojny z Ukrainą, niepodległym po pomarańczowej ewolucji państwem, za pomocą zielonych ludzików. Przejrzyjcie na na swych rozumach i zobaczcie kontynuacje polityki wojennej ukazanej w filmach RESET teraz realizowaną przez szarych bezimiennych ludzików wspieranych przez Polską policję na rozkaz też nieznanych przywódców a są nimi agentura co się przewerbowała do FSB i BND . Kondominium rusko niemieckie chce zniewolić wolnych Polaków. Panie Serbak jak chce Pan być przywódcą to niech Pan to zrozumie i nie plecie narracji swojej partii bo czas ją zmienić. To jest WOJNA wydana przez agenturę, która nie służy Polsce ale agenturze kondominium rusko niemieckiemu.

Mój ty borze liściasty. Co to za fantasmagorie?
Z jakiego psychiatryka się urwałeś?
~~Jurek niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 13:34

Myślę podobnie jak ty ale widzę że przespaliśmy te 8 lat . Nas już nie ma , lider naszej formacji schodzi z tego świata . Ludzie z takimi preferencjami seksualnymi tak długo nie żyją , HIV ,AIDS oraz narkotyki robią swoje . A bez wodza nasza partia rozleci się i pozostanie po niej xuj ,dupa i kamieni kupa.
Jak to mówią - to se ne wrati pane Hawranek.
~~Ceglastoczerwona Fortegilla niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 13:39
Tak właśnie wygląda osoba po 8 latach indoktrynacji TVPis, przeczytaniu książek tych wszstkich PiS'o rosłych gryzipiorków i podobnych Pietrzaków.. Człowieku czy ty wiesz że pisząc to najbardziej przyczyniasz się do zadowolenia Putina i FSB?
No cóż, ale by to zrozumiec trzeba mieć IQ ponad 100 punktów..

14240
M21W2
13 stycznia 2024r. o 14:30
~~Ciemnogranatowy Kalocefalus napisał(a): Zauważyliście że coś słabo wypowiada się Lucuś z Ocic ,czyżby autobus wiozący go na pisowski spęd miał w Kruszynie awarię .

Zapraszam na moją stronę na Fb , zobaczysz tam Lucusia .
Jak podczas powrotu z Warszawy czytałem obelżywe komentarze w stosunku do rudowłosego młodzieńca , komentarze hejterów anonimowych uczniów Tuska piszących o ludziach w podeszłym wieku postanowiłem że nie będę w tym temacie nic pisał .
Zrobiłem wyjątek dla Ciebie aby zaspokoić Twoją ciekawość i powstrzymać od dalszych domysłów .
Obecnie nie mogę się powstrzymać aby wyrazić podziwu dla uczestników protestu pod Sejmem i marszu z pod sejmu do gmachu Rady Ministrów .
Pozdrawiam wszystkich Bolesławian i gminy Bolesławiec uczestników tego historycznego wydarzenia które jest solą w oku nienawistników i zwolenników Lempart .

Dopisane 13.01.2024r. o godz. 14:19:

" To akurat jest ok. Naszym wspólnym wrogiem są złodzieje z PiS.
Jak tylko wsadzimy ich do więzienia, nastąpi pokój :) "

Anonim piszący powyższe słowa chyba sobie przypomniał słowa twardogłowych komunistów , oni mówili podobnie , " jak zamkniemy wszystkich opozycjonistów w więzieniach obronimy Polskę przed anarchią "

Dopisane 13.01.2024r. o godz. 14:30:

~~Ceglastoczerwona Fortegilla napisał(a): Tak właśnie wygląda osoba po 8 latach indoktrynacji TVPis, przeczytaniu książek tych wszstkich PiS'o rosłych gryzipiorków i podobnych Pietrzaków.. Człowieku czy ty wiesz że pisząc to najbardziej przyczyniasz się do zadowolenia Putina i FSB?

~~Ceglastoczerwona Fortegilla napisał(a): Tak właśnie wygląda osoba po 8 latach indoktrynacji TVPis, przeczytaniu książek tych wszstkich PiS'o rosłych gryzipiorków i podobnych Pietrzaków.. Człowieku czy ty wiesz że pisząc to najbardziej przyczyniasz się do zadowolenia Putina i FSB?

Twoje IQ jest równe temu co wypowiada się w tym filmiku .

&t=9s
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.