~~To sem ja J napisał(a): Mam nadzieję, że po wzajemnej wymianie uprzejmości dojdzie do porozumienia pewnego pana z pewnym panem. Nie znam was chłopaki ale nie potrzebnie tracicie energię na publiczne polemiki. Policja czy sąd nie wiele wam pomoże jeżeli sami się nie potraficie szanować.
Teraz wracając do tematu zapytam jakie to sukcesy odniósł nasz nowy rząd ?
~~Sepiowy Rokitnik napisał(a): teraz widzisz Lucjan dlaczego ja ci nie wierzę?...bo nawet tutaj kiedy nie ma świadka na to co faktycznie ci powiedziałem starasz się tu mnie w coś wmanewrować...
tylko widzisz Lucjan tu cię chyba zaskoczę ...ja nie muszę ciebie czy kogokolwiek innego do czegoś takiego namawiać...ja z tym problemem jakim była ta łajza-wiesz która bo i o niej rozmawialiśmy- ;D byłem w redakcji ...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sepiowy Rokitnik napisał(a): teraz widzisz Lucjan dlaczego ja ci nie wierzę?...bo nawet tutaj kiedy nie ma świadka na to co faktycznie ci powiedziałem starasz się tu mnie w coś wmanewrować...
tylko widzisz Lucjan tu cię chyba zaskoczę ...ja nie muszę ciebie czy kogokolwiek innego do czegoś takiego namawiać...ja z tym problemem jakim była ta łajza-wiesz która bo i o niej rozmawialiśmy- ;D byłem w redakcji ...
Tego się spodziewałem , nogi z waty i strach w oczach. Cykor
~~Ametystowa Puszkinia napisał(a): zaraz ,zaraz...
prawdą jest że coś ci sugerowałem ale...
czy ja ci sugerowałem kogo? ...konkretnie...
bo sam tu widzę prowadzisz do kolejnych niedomówień...
wal śmiało ...chyba się czegoś nie obawiasz...;D
~~Brązowy Heliotrop napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sepiowy Rokitnik napisał(a): teraz widzisz Lucjan dlaczego ja ci nie wierzę?...bo nawet tutaj kiedy nie ma świadka na to co faktycznie ci powiedziałem starasz się tu mnie w coś wmanewrować...
Tego się spodziewałem , nogi z waty i strach w oczach. Cykor
Masz cos do powiedzeniaw temacie?
Jak nie, to spier...j!
Pozdrawiam miłej niedzieli życzę. Nie pij tyle alkohol ci szkodzi.