Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

11445
PanM
29 lipca 2024r. o 19:54
M21W2 napisał(a): Obecny rząd tworzą w znacznej wartości liberałowie i postkomuniści, te same obcje polityczne które rządziły po czerwcowych wyborach 1989 r i uczestniczyły w wyprzedaży naszego majątku narodowego są obecnie u władzy.

*********************************************************************************************************************************
Lucjanie -- jakie opcje / OBCJE / ? Majątek narodowy sprzedano za tyle za ile ktoś chciał dać. Lepsze to niż rozkradanie i uwłaszczanie się na majątku publicznym. Liberalizm jest formą swobody obywatelskiej .W myśl zasady " TYLE PAŃSTWA W PAŃSTWIE ILE TO MINIMALNIE NIEZBĘDNE ITYLE SWOBODY OBYWATELSKIEJ ILE TO MAKSYMALNIE MOŻLIWE ".
Wyraźnie nie rozumiesz co to komuna , socjal a co wolny rynek. / Wolny rynek w ryzach pewnych ustalonych wspólnie reguł. Już raz Cię pytałem. Po co komu państwowe firmy lub szkoły , przedszkola i żłobki.
Wystarczy że policja i wojsko są państwowe. Ultrakatolicki PiS , Konfederacja i lewica to prawdziwa komuna.

Dopisane 29.07.2024r. o godz. 19:54:

Teza o panstwie jest pod kazdym moim postem.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
29 lipca 2024r. o 19:54
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~siostra Bożena napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Obecny rząd tworzą w znacznej wartości liberałowie i postkomuniści, te same obcje polityczne które rządziły po czerwcowych wyborach 1989 r i uczestniczyły w wyprzedaży naszego majątku narodowego są obecnie u władzy.

Spoko Lucek , prokurator Piotrowicz dobierze im się do dupy .
Przecież to kolega byłych komunistów z Kolekcji 13 grudnia , swój swoich nie ruszy.

;D

czyli Ążej podpisał nominację temu ścierwu politycznemu bo to jego kolega...
ok. zgoda...;D
~~Płowy Nawłoć niezalogowany
29 lipca 2024r. o 19:55
~~ napisał(a): Dyrektor artystyczny ceremonii otwarcia igrzysk olimpijskich w Paryżu w rozmowie z portalem BFMTV wytłumaczył, że w tym przypadku wcale nie inspirował się Ostatnią Wieczerzą. Podkreślił też, że nie miał zamiaru urazić przedstawicieli żadnej religii. "Myślałem, że było to dość jasne, ponieważ do stołu przybywa Dionizos. Jest on tam, bo jest bogiem święta, wina, ojcem Sekwany, bogini związanej z rzeką. (...) Pomysł polegał raczej na tym, by zrobić wielkie święto pogańskie, związane z bogami Olimpu... Olimp - olimpizm"

To gadka szmatka dla IQ lemingów
~~oprych niezalogowany
29 lipca 2024r. o 19:58
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Obecny rząd tworzą w znacznej wartości liberałowie i postkomuniści, te same obcje polityczne które rządziły po czerwcowych wyborach 1989 r i uczestniczyły w wyprzedaży naszego majątku narodowego są obecnie u władzy.

*********************************************************************************************************************************
Lucjanie -- jakie opcje / OBCJE / ? Majątek narodowy sprzedano za tyle za ile ktoś chciał dać. Lepsze to niż rozkradanie i uwłaszczanie się na majątku publicznym. Liberalizm jest formą swobody obywatelskiej .W myśl zasady " TYLE PAŃSTWA W PAŃSTWIE ILE TO MINIMALNIE NIEZBĘDNE ITYLE SWOBODY OBYWATELSKIEJ ILE TO MAKSYMALNIE MOŻLIWE ".
Wyraźnie nie rozumiesz co to komuna , socjal a co wolny rynek. / Wolny rynek w ryzach pewnych ustalonych wspólnie reguł. Już raz Cię pytałem. Po co komu państwowe firmy lub szkoły , przedszkola i żłobki.
Wystarczy że policja i wojsko są państwowe. Ultrakatolicki PiS , Konfederacja i lewica to prawdziwa komuna.
Dopisane 29.07.2024r. o godz. 19:54:Teza o panstwie jest pod kazdym moim postem.

To ja bym chciał Ornelna kupić za powiedzmy 100000 zł.
~~Dextertaf niezalogowany
29 lipca 2024r. o 19:59
you could try these out trader joe
14240
M21W2
29 lipca 2024r. o 20:01
PanM napisał(a): Lucjanie -- jakie opcje / OBCJE /

Dziękuję że poprawiłeś mój błąd , odrzuciłem telefon , mam twoje wpisy telefonem , błędów co niemiara .
Twoje brednie o okresie przemian ustrojowych mnie nie interesują . Pozdrawiam
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
29 lipca 2024r. o 20:03
a mnie interesuje natomiast to czy uważasz Kuronia za kłamcę...;D
14240
M21W2
29 lipca 2024r. o 20:06
PanM napisał(a): Ultrakatolicki PiS , Konfederacja i lewica to prawdziwa komuna.

Napisz coś o " sukcesach " obecnego rządu , rządu lewicującej PO z komunistami Czarzastego , skrajną lewicą Biedronia i umiarkowaną Zandberga .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza