~~hgytu6t76ti786i napisał(a): Niemcy. Berlińska policja oskarżona o przemoc wobec protestujących przeciw polityce covidowe
~~Brązowopłowa Mina napisał(a): no właśnie nie miałem czasu...;)No ,to tylko wierzchołek góry lodowej,na dalszą wycieczkę zaopatrz się w raki i czekan .Zapewniam Cię że będzie ciekawie .
a dlaczego nie napiszę bo zaraz by się tu zaczęła ''jazda''...;D
a to co piszesz chcąc mi niby coś przypomnieć wiem od dawna pisząc przed laty o willi Kwaśniewskich ,podpisanym konkordacie i zaginionej teczce z dolarami od CIA...;D
~~Eureka napisał(a): nie udawaj Greka,to ukryta opcja niemiecka
~~J23 napisał(a): Sondaże wskazują na remis pomiędzy tuskową partią i PiS. Donald musi więc przynajmniej udawać, że się stara, że coś robi. Temu chyba miało służyć transmitowanie w stylu putinowskim spotkań z przedstawicielami służb, gdzie Donald zadawał pytania i beształ. Gdyby tuskowa partia miała dużą przewagę, leniwy Kaszub nie starałby się aż tak bardzo.
~~Zarumieniona Golteria napisał(a): ~~Brązowopłowa Mina napisał(a): no właśnie nie miałem czasu...;)No ,to tylko wierzchołek góry lodowej,na dalszą wycieczkę zaopatrz się w raki i czekan .Zapewniam Cię że będzie ciekawie .
a to co piszesz chcąc mi niby coś przypomnieć wiem od dawna pisząc przed laty o willi Kwaśniewskich ,podpisanym konkordacie i zaginionej teczce z dolarami od CIA...;D
~~Brązowopłowa Mina napisał(a):Maciora miał za zadanie coś rozmontować ale się nie postarał.Wiedział co było robione na Dolnym Śląsku Pomorzu i Górnym Śląsku ale był i jest umoczony w g..jak oni wszyscy.Ktoś napisał: ~~Zarumieniona Golteria napisał(a): ~~Brązowopłowa Mina napisał(a): no właśnie nie miałem czasu...;)No ,to tylko wierzchołek góry lodowej,na dalszą wycieczkę zaopatrz się w raki i czekan .Zapewniam Cię że będzie ciekawie .
dobrze to znam...
a ty?...przypomnij niedawne ''wałki'' piSSdzielców?
skoro tamte czasy pamiętasz to czasy przecież niedawne powinieneś pamiętać...;D
no pisz...;D