~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnogranatowy Grab napisał(a): ~~ napisał(a): Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawa Azalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Trzeba o to pytać różne szumowidła od maseczek i respiratorów. Ale to najlepiej może wytłumaczyć ekspert z Łocic lub ten drugi z Hamburga.
Stan twojego umysłu jest w opłakanym stanie podobnie jak twoje nieuctwo.
Kolejny wpis i kolejny ORTOGRAF pokazuje że nie jest tak wyśmienicie jak to chcesz pokazać.
GDYBY ci ,,panowie'' więcej czasu poświęcili na naukę nie wystawiali by się tu na pośmiewisko bo nawet gimnazjalista buje ich na głowę.
Panowie? Po grzbietach takich mój dziadek wsiadał do bryczki.
BUJE ich na głowę, ciebie bije na głowę pierwszoklasista.
Porównujesz zwykłą LITERÓWKĘ gdy uderzy się klawisz obok do ORTOGRAFA nieuku?
Prostaku , choć bardziej pasuje maluczki człowieczku nie raz nie dwa wyzywałeś od nieuków i tumanów za literówki, dla ciebie każdy powód jest dobry aby wyzywać i obszczekiwać.
~~Jasio napisał(a): są niezaprzeczalne sukcesy ale piSSdzielce o tym milczą bo się wstydzą. ...
~~Szmaragdowozielona Mydlnica napisał(a): bo ja czekam na chwilę kiedy piSSdzielce zaczną otwarcie mówić o sukcesach obecnie rządzących...
wiem że teraz im głupio o tym mówić bo zaczynają się wstydzić...;D
~~Polak napisał(a): ''Wołodymyr Zełenski powiedział, że pierwszym punktem "planu zwycięstwa” jest zaproszenie Ukrainy do NATO. Zdaniem polityka zapewni to bezpieczeństwo geopolityczne w Europie i osłabi agresję Rosji.''
Kłamstwo bo Rosji nie pokonacie a teraz chcecie grać na czas bo zima za pasem a Ukraina ledwo zipie.
A o NATO powinniście zapomnieć bo to byłby początek trzeciej światowej .Ukraina jest zagrożeniem dla Europy. Zarówno gospodarczo jak i politycznie.