~~Polak napisał(a): Węgry ostrzegają
Na konferencji prasowej po posiedzeniu węgiersko-serbskiego wspólnego komitetu gospodarczego minister spraw zagranicznych Węgier Peter Szijjarto, odpowiadając na pytania dziennikarzy, zauważył, że przyjęcie Ukrainy do NATO mogłoby wywołać trzecią wojnę światową ze względu na artykuł o obronie zbiorowej.
– Myślę, że nikt rozsądny nie chciałby stwarzać takiego zagrożenia. Dlatego stanowisko Węgier jest jasne: Ukraina nie ma możliwości wejścia do NATO – powiedział polityk.
Podkreślił także, że takie stanowisko zajmuje "większość ministrów spraw zagranicznych państw członkowskich NATO podczas negocjacji za zamknietymi drzwiami''
~~Polak napisał(a): A co ty zrobisz ze swoimi hrywienkami Mychaiło? Żyjesz tu bezpiecznie tchórzu na polskim socjalu i jeszcze wyzywasz tych dzięki którym masz co żreć i w co się ubrać.
~~Szmaragdowozielona Mydlnica napisał(a): nic nie odwracam...daję tylko niektórym szanse na uruchomienie własnych szarych komórek nawet jeśli są w fazie szczątkowej może któraś zadziała ...
ja mam za nich myśleć?
wiedza kosztuje a za free nikogo z piSSdzielców uświadamiać nie zamierzam...
~~Myhaylo napisał(a): Kacapska łachudro , kanalio , na żarcie i ubranie to ja ciężko pracuję a ty ebany obiboku z czego żyjesz