Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Butelkowy Lędźwian niezalogowany
9 listopada 2024r. o 17:10
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Doceniam "dojrzałą gotowość do współpracy" głowy RP "także w kwestii nowej sytuacji geopolitycznej, z jaką mamy dziś do czynienia".
A moje wcześniejsze wypowiedzi o Trumpie? Oj tam, oj tam...
"Było minęło" ;)

Gdyby przypomniano różne, wcześniejsze wypowiedzi Trampa o innych przywódcach też by mu się odbiło czkawką !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
9 listopada 2024r. o 17:16
~~Ciemnokasztanowy Omieg napisał(a): Amerykańska gazeta przetłumaczyła na angielski co miał do powiedzenia polski donald na temat Trumpa jako ruskiego agenta, chyba amerykański Donald się wkurzy

Może Pan Prezydent Duda jakoś to odkręci w rozmowie z Trumpem ;)
~~Atramentowy Platan niezalogowany
9 listopada 2024r. o 18:14
''Prawie jedna piąta ukraińskich żołnierzy opuściła swoje pozycje, a społeczeństwa pogrąża się w coraz większych napięciach wewnętrznych - donosi "The Economist".

Zwycięstwo Donalda Trumpa przez całą kampanię wyborczą w Stanach Zjednoczonych było uznawane jako jeden z najgorszych scenariuszy dla Ukrainy. Paradoksalnie niektórzy przedstawiciele władz w Kijowie w skryciu bardzo liczyli na triumf republikanina. "To pokazuje dosadnie, jak źle dzieje się w tym kraju w ostatnich miesiącach" - pisze "The Economist".''

no i proszę jak wieją ''wiatry historii''
kiedyś kiedy ''zaczesany '' wygrał te całe wybory darłem z niego ''łacha'' a teraz nawet mnie to cieszy...;D
bo teraz poczekam kiedy to będzie przysięgał na Biblię czy ichnią Konstytucję co już jest kpiną samą w sobie...
ciekawe czy w najbliższym czasie zmieni jakiś zapis w ich Konstytucji i uprości dla siebie samego proces ułaskawienia...;D
Ażej też o tym pomyśleć...
~~Pomarańczowobrązowy Miskant niezalogowany
9 listopada 2024r. o 19:14
Doradca Trampa skrytykował państwa UE za politykę i wspieranie Ukrainy . To doprowadziło tylko do rozlewu krwi i setek tysięcy zabitych.
Jak tu kiedyś pisałem o Orbanie to lokalni ; znafcy; krytykowali moje poglądy. A prawda jest taka, że Orban okazał się najmądrzejszym politykiem w Europie. Pierwszy postawił szlaban dla ciapatych, nie zadarł z Putinem kupując tani prąd i ropkę, dba po prostu o swój naród i gospodarkę kraju. A teraz jak Tramp zastopuje pomoc i dojdzie do porozumienia Ukrainy z Rosją , to cichaczem wszyscy w kolejce się ustawią by na Kreml jechać. A my zostaniemy z palcem.... wiadomo gdzie.
~~Atramentowy Platan niezalogowany
9 listopada 2024r. o 20:09
czyli pisałeś to co od początku i ja pisałem...
a więc można tu uznać że nie tylko ja tu jestem dla niektórych ''ruska onucą''...;D

czy ''zaczesany'' zastopuje pomoc?...to bardzo prawdopodobne ale że nie zgodzi się na oddanie Ukrainie Krymu to jest pewne...;D
mnie tylko ciekawi teraz jaką voltę zrobi ''tygrysek'' i Siemoniak...
myślę że żaden z nich nie określi tego jasno przynajmniej do 20 stycznia bo chyba w tych okolicach zaprzysięgną ''zaczesanego''...
~~Reporter niezalogowany
9 listopada 2024r. o 20:23
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowy Omieg napisał(a): Amerykańska gazeta przetłumaczyła na angielski co miał do powiedzenia polski donald na temat Trumpa jako ruskiego agenta, chyba amerykański Donald się wkurzy

Może Pan Prezydent Duda jakoś to odkręci w rozmowie z Trumpem ;)

Spotkanie się nie odbędzie .Trumpa poinformowano że chce przylecieć i już idzie na kolanach na lotnisko w Warszawie sponsor i piewca Żeleńskiego , niesie ze sobą dary i chce złożyć hołd Polski .
Proszę go poinformować że nie mam czasu bo będę grał w golfa, i będę grał bardzo długo odpowiedział Trump
13926
qwax_
9 listopada 2024r. o 20:31

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~GenBolko niezalogowany
9 listopada 2024r. o 20:49
qwax_ napisał(a):

W Polsce to już sami Ruscy szpiedzy i agenci są ,okazuje się nie tylko w Polsce ale w całej Unii i nawet prezydent USA to ruski agent.W związku z tym że wszyscy Rosjanie zostali agentami i szpiegami na zachodzie to w Rosji już nie ma Rosjan ,dlatego z Ukrainą walczą Koreańczycy .amen
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Zapraszamy