Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
9 listopada 2024r. o 20:52
~~Reporter napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowy Omieg napisał(a): Amerykańska gazeta przetłumaczyła na angielski co miał do powiedzenia polski donald na temat Trumpa jako ruskiego agenta, chyba amerykański Donald się wkurzy

Może Pan Prezydent Duda jakoś to odkręci w rozmowie z Trumpem ;)

Spotkanie się nie odbędzie .Trumpa poinformowano że chce przylecieć i już idzie na kolanach na lotnisko w Warszawie sponsor i piewca Żeleńskiego , niesie ze sobą dary i chce złożyć hołd Polski .
Proszę go poinformować że nie mam czasu bo będę grał w golfa, i będę grał bardzo długo odpowiedział Trump

No to ostatnia nadzieja padła :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowobrązowy Miskant niezalogowany
9 listopada 2024r. o 22:35
~~Atramentowy Platan napisał(a): czyli pisałeś to co od początku i ja pisałem

Z tego co pamiętam to nie ma tu zadnej twojej pozytywnej wypowiedzi na temat Orbana.
~~Fioletowoczarna Katalpa niezalogowany
10 listopada 2024r. o 8:25
czyli masz krótką pamięć...
pisałem o tym kiedy postawił się urzędasom unijnym i powiedział że nadal będzie handlował z Rosją a pomagać Ukrainie nie będzie bo ważniejsze jest dla niego bezpieczeństwo gospodarcze i bezpieczeństwo rodaków ...
ale kpiłem tu sobie jak to ''nasi'' (?) politykierzy chcieli do niego jechać z prezentem który był i jest nadal naszym narodowym dobrem kulturowym...
co krytykowałem u niego?...walkę z wolna prasą ,z ograniczaniem swobód ...

teraz ciekawi mnie pozycja Turcji która zaczyna stawiać się NATO...
a Turcja to juz nie jest jakaś ''popierdółka''...
~~Nikita Chruszczow niezalogowany
10 listopada 2024r. o 8:32

Ukraina musi skupić się na pokoju, a nie na terytorium - stwierdził Bryan Lanza , który towarzyszył Donaldowi Trumpowi podczas kampanii wyborczej. Poinformował również, co planuje administracja polityka w związku z wojną w Ukrainie.
O co chodzi: Bryan Lanza był doradcą Donalda Trumpa w kampaniach wyborczych w 2016 oraz 2024 roku. W sobotę na antenie BBC wypowiedział się na temat wojny w Ukrainie. Jego zdaniem "Ukraina musi skupić się na pokoju, a nie na terytorium". Bryan Lanza po zakończeniu kampanii wyborczej, przestał pracować u boku Trumpa jako doradca.

Zapowiedź kolejnych działań: Według Lanzy nowa administracja Białego Domu skupi się na osiągnięciu pokoju między Ukrainą a Rosją, jednak nie będzie dążyć do odzyskania terenów zajętych przez Moskwę. Wołodymyr Zełenski ma też zostać poproszony o przedstawienie "realistycznej wizji pokoju". - Jeśli prezydent Zełenski podejdzie do stołu i powie: cóż, możemy mieć pokój tylko wtedy, gdy mamy Krym, pokaże nam, że nie mówi poważnie. Krymu już nie ma - stwierdził Lanza.

No i kancierta nie budiet.
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
~~hehe niezalogowany
10 listopada 2024r. o 9:44
W USA wielu cfelebrytów zadeklarowało przed wyborami że jak wygra Trump to ogoli się na łyso, wyjedzie z USA i zostanie emigrantami.
Kto w Bolesławcu jest gotowy przyjąć do swojego mieszkania łysą Madonnę ,ręka do góry
~~Srebrzystoczarny Jabłoń niezalogowany
10 listopada 2024r. o 10:27
Lepiej patrzcie pod nogi w swoim kraju jak was dyma rząd na każdym kroku ; )
~~Ciemnofioletowy Rumianek niezalogowany
10 listopada 2024r. o 10:58
Jaki tam nowy sukces gangu olsena?
W co nas wpakuje zdradosław sikorski - amerykański agent? Co odda ukrainie tfusk? Kiedy wpakuje nas do nie naszej wojny minister kamyszek-tygrysek ze spakowanym plecakiem ucieczkowym? Kiedy putlera wgniecie w ziemię płaczek, zamordysta kowidowy bezhołownia? Czy złoto które tak intensywnie skupuje gang jest już wysłane za granicę, żeby elyty miały dostatnie życie jak nas wciągną w wojnę z kacapami?
14240
M21W2
10 listopada 2024r. o 11:00
~~Atramentowy Platan napisał(a): mnie tylko ciekawi teraz jaką voltę zrobi ''tygrysek'' i Siemoniak...
myślę że żaden z nich nie określi tego jasno przynajmniej do 20 stycznia bo chyba w tych okolicach zaprzysięgną ''zaczesanego''...

Kosiniak i Siemoniak zrobią to co Tusk JA NIGDY TEGO NIE MÓWIŁEM .
Mamy rząd specjalistów od kłamstw i politycznych fikołków . Platforma oszustów .

Naprawdę warto posłuchać i przemyśleć kogo mamy za Premiera i jakim rządem jest koalicja 13 grudnia .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.