~~Szarawozielony Sit napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ruda Papryka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aasa napisał(a): Powinniście jeździć jak w krzywej 5km/h a nie stać jak słupy na poboczu
To ich wybór jak protestują, protesty rolników są w całej UE
Też mi strajk
Poczekaj może tak jak rolnicy w Niemczech zablokowali Berlin i wlewali gnojówkę do urzędów, to może nasi zablokują Warszawę wszystko przed nami
~~Bladoniebieski Milin napisał(a): Co na to Donek i jego kochana UE?
~~Chłop napisał(a): Dlaczego mam kupować drogie produkty od tz. polskiego rolnika? chcę mieć wybór ...więc
~~Chłop napisał(a): Dlaczego mam kupować drogie produkty od tz. polskiego rolnika? chcę mieć wybór ...więc kupuje inne tańsze
~~Chłop napisał(a): Dlaczego mam kupować drogie produkty od tz. polskiego rolnika? chcę mieć wybór ...więc kupuje inne tańsze....skoro rolnik polski traci...nie ma przymusu zajmować się rolnictwem...jeżeli chce zarabiać więcej czas się zająć inną profesją....Czy pytał ktoś ludzi zwalnianych , jak teraz mają i z czego żyć...???Sami muszą się uporać ,przekształcać szukać sposobu na życie..
~~Chłop napisał(a): Dlaczego mam kupować drogie produkty od tz. polskiego rolnika? chcę mieć wybór ...więc kupuje inne tańsze....skoro rolnik polski traci...nie ma przymusu zajmować się rolnictwem...jeżeli chce zarabiać więcej czas się zająć inną profesją....Czy pytał ktoś ludzi zwalnianych , jak teraz mają i z czego żyć...???Sami muszą się uporać ,przekształcać szukać sposobu na życie..