Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trwa protest rolników w Osłej!
~~Ceglasta Leszczyna niezalogowany
24 stycznia 2024r. o 16:41
~~Groszkowy Ubiorek napisał(a): wszak dopłaty macie

Do czasu, do czasu...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~obiektywny niezalogowany
24 stycznia 2024r. o 16:44
Ciesz się kochany , że my mamy dopłaty, bo jak nam je zabiorą to Ciebie nawet na pasztetową i kaszankę nie będzie stać
~~Ruda Papryka niezalogowany
24 stycznia 2024r. o 17:01
~~Kasztanowatoczerwona Poziomka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Chłop napisał(a): Dlaczego mam kupować drogie produkty od tz. polskiego rolnika? chcę mieć wybór ...więc kupuje inne tańsze....skoro rolnik polski traci...nie ma przymusu zajmować się rolnictwem...jeżeli chce zarabiać więcej czas się zająć inną profesją....Czy pytał ktoś ludzi zwalnianych , jak teraz mają i z czego żyć...???Sami muszą się uporać ,przekształcać szukać sposobu na życie..

Ty cymbale jak dostaniesz jakiegoś syfu od ukraińskiego żarcia to zmienisz zdanie

Jak jest z okolic Czarnobyla to co najwyżej będzie świecił w nocy i zaoszczędzi na energii
~~Szaroczarny Floks niezalogowany
24 stycznia 2024r. o 17:50
Globalisci i L......y z UE chcą aby ludzie robaki jedli.Mowia,że za duzo bydła i pierdzenia ,przez to klimat się ociepla.Rolnikow wykoncza ustawami a ludzi szczepionkami.Wedlug tych ps....w na ziemi ma żyć 500 milionów ludzi.
~~Zzieleniały Rozwar niezalogowany
24 stycznia 2024r. o 18:22
Rolnicy rolnicy. Wiecznie im źle i niedobrze. To za sucho to za mokro to za tanio to za drogo. Wielcy pracownicy rolnicy co to więcej siedzą na tyłkach niż pracują. Płacą KRUS który jest o wiele niższy niż zus. Także tylko im przywileje w głowie!! A do roboty lenie !!
~~Błękitnoszara Tawuła niezalogowany
24 stycznia 2024r. o 18:40
Brawo rolnicy! Tak trzymać! Gonić tych eko-po...ów.
~~kukuryku niezalogowany
24 stycznia 2024r. o 18:41
Ja płacę miesięcznie 2000 zł ZUS, biedny rolnik który ma dopłaty unijne 1000 zł od hektara ,płaci 500 zł KRUS kwartalnie ,Emerytura rolnika jest wyższa od osoby samo zatrudnionej w przemyśle .Ja mam samochód za 8 tys rolnik ma traktor za 300 tys .Rolnik zasieje zborze jesienią i zbiera je dopiero latem co więc robi przez 7 miesięcy w roku, znam takiego który dwa razy dziennie przyjeżdża po pół litra do sklepu .
~~Janusz niezalogowany
24 stycznia 2024r. o 18:43
~~kukuryku napisał(a): Ja płacę miesięcznie 2000 zł ZUS, biedny rolnik który ma dopłaty unijne 1000 zł od hektara ,płaci 500 zł KRUS kwartalnie ,Emerytura rolnika jest wyższa od osoby samo zatrudnionej w przemyśle .Ja mam samochód za 8 tys rolnik ma traktor za 300 tys .Rolnik zasieje zborze jesienią i zbiera je dopiero latem co więc robi przez 7 miesięcy w roku, znam takiego który dwa razy dziennie przyjeżdża po pół litra do sklepu .

Też go znam , to Lucjan , znany opój z Ocic
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza