~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment
~~Jaskrawozielony Zaślaz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment
Człowieku ogarnij się, on już dawno się sprzedał.
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskrawozielony Zaślaz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment
W tym momencie KAŻDY inny kandydat ogrywa tą dwójkę. Świder to słaba alternatywa dla Relicha
No to startuj masz mój głos i swój razem 2 .
~~Szarobura Dąbrówka napisał(a): Ta Pani z Łysym na czele i zezowatym w okularach. Ma moje poparcie na szkło.:)
Śmiech na sali!
~~Znam Byłem Widziałem napisał(a): Czytam te komentarze i nie wierzę, jak ktoś mógł napisać, że to dobry gospodarz, że zawsze można liczyć na pomoc, masakra jakaś!!!!
Dobry gospodarz mogąc sprzedać budynek po byłej szkole w Parzycach za kwotę chyba 256 tys zł sprzedaje ją za 132 tys, strata 124 tys, dobry gospodarz, fakt, następnie, może ktoś przypomni ile kosztowała fontanna z tym pięknym, urokliwym dzbanem, czy garnkiem, też super inwestycja, a tak notabene gdzie on się podział?, jeżeli chodzi dobroć i okazywaną pomoc, zapytajcie np prezesów klubów piłkarskich, jak bardzo dobra jest współpraca z burmistrzem, pan radny Sudół mógłby coś o tym powiedzieć, fakt, jeżeli korzystał ktoś z komputera czy laptopa burmistrza podczas otwartych dni jego domu, może mówić, że jest pomocny, pozdrawiam serdecznie.
~~Zielonkawa Rozplenica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawozielony Zaślaz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment
W tym momencie KAŻDY inny kandydat ogrywa tą dwójkę. Świder to słaba alternatywa dla Relicha
No to startuj masz mój głos i swój razem 2 .
Nie wiem czy to sarkazm czy aprobata, ale takie są realia proszę Pana. Trzeci kandydat, młodszy przynajmniej dekadę od tych dziadersów bije ich jak Tyson Najmana.