Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Grażyna niezalogowany
7 lutego 2024r. o 21:45
Jak mam już wybrać to nie zagłosuje na Relicha. Mam już go dość. Nic nie można w gminie załatwić . Co podanie do urzędu to odmowa. A jak się pójdzie do niego to nie ma problemu. Co innego mówi co o innego robi. Dam szansę Świder
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobura Dąbrówka niezalogowany
7 lutego 2024r. o 21:49
Ta Pani z Łysym na czele i zezowatym w okularach. Ma moje poparcie na szkło.:)
Śmiech na sali!
~~Jaskrawozielony Zaślaz niezalogowany
7 lutego 2024r. o 21:54
~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment

Człowieku ogarnij się, on już dawno się sprzedał.
~~Brunatnozielona Krokosmia niezalogowany
7 lutego 2024r. o 22:00
~~Jaskrawozielony Zaślaz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment

W tym momencie KAŻDY inny kandydat ogrywa tą dwójkę. Świder to słaba alternatywa dla Relicha
~~Zielonkawa Rozplenica niezalogowany
7 lutego 2024r. o 22:07
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskrawozielony Zaślaz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment

W tym momencie KAŻDY inny kandydat ogrywa tą dwójkę. Świder to słaba alternatywa dla Relicha

No to startuj masz mój głos i swój razem 2 .
~~Jasnobrunatna Macierzanka niezalogowany
7 lutego 2024r. o 22:17
~~Szarobura Dąbrówka napisał(a): Ta Pani z Łysym na czele i zezowatym w okularach. Ma moje poparcie na szkło.:)
Śmiech na sali!

Odczep się od tego w okularach. Swój chłop ! Napewno lepszy niż Arek czy Tosia...
~~Utylizator niezalogowany
7 lutego 2024r. o 22:18
~~Znam Byłem Widziałem napisał(a): Czytam te komentarze i nie wierzę, jak ktoś mógł napisać, że to dobry gospodarz, że zawsze można liczyć na pomoc, masakra jakaś!!!!
Dobry gospodarz mogąc sprzedać budynek po byłej szkole w Parzycach za kwotę chyba 256 tys zł sprzedaje ją za 132 tys, strata 124 tys, dobry gospodarz, fakt, następnie, może ktoś przypomni ile kosztowała fontanna z tym pięknym, urokliwym dzbanem, czy garnkiem, też super inwestycja, a tak notabene gdzie on się podział?, jeżeli chodzi dobroć i okazywaną pomoc, zapytajcie np prezesów klubów piłkarskich, jak bardzo dobra jest współpraca z burmistrzem, pan radny Sudół mógłby coś o tym powiedzieć, fakt, jeżeli korzystał ktoś z komputera czy laptopa burmistrza podczas otwartych dni jego domu, może mówić, że jest pomocny, pozdrawiam serdecznie.

Goowno wiesz i w doopie byłeś. Wiecie tyle ile przeczytacie na tych plotkarskich portalach, gdzie pisać każdy może.
~~Mr X niezalogowany
7 lutego 2024r. o 22:22
~~Zielonkawa Rozplenica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawozielony Zaślaz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment

No to startuj masz mój głos i swój razem 2 .

Nie wiem czy to sarkazm czy aprobata, ale takie są realia proszę Pana. Trzeci kandydat, młodszy przynajmniej dekadę od tych dziadersów bije ich jak Tyson Najmana.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.