~~Mr X napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawa Rozplenica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawozielony Zaślaz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment
Człowieku ogarnij się, on już dawno się sprzedał.
W tym momencie KAŻDY inny kandydat ogrywa tą dwójkę. Świder to słaba alternatywa dla Relicha
No to startuj masz mój głos i swój razem 2 .
Nie wiem czy to sarkazm czy aprobata, ale takie są realia proszę Pana. Trzeci kandydat, młodszy przynajmniej dekadę od tych dziadersów bije ich jak Tyson Najmana.
Problem w tym że Tyson nigdy nie walczył z Najmanem ,. Ale już z Gołotą tak ,
~~Rudoczerwona Czeremcha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Naprawdę dziwię się co niektórym. Relich coś jednak zrobił... O tak coś... Wszystkie gminy oprócz masz ruszyły do przodu a Nowogrodziec jak zwykle z tyłu. Relich robi prowizorki i obiecuje bajki. Wolę nową osobę która będzie miała czystą kartę
Ale ona nie ma czystej karty .
~~Zielonkawa Rozplenica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mr X napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawa Rozplenica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawozielony Zaślaz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment
Człowieku ogarnij się, on już dawno się sprzedał.
W tym momencie KAŻDY inny kandydat ogrywa tą dwójkę. Świder to słaba alternatywa dla Relicha
No to startuj masz mój głos i swój razem 2 .
Nie wiem czy to sarkazm czy aprobata, ale takie są realia proszę Pana. Trzeci kandydat, młodszy przynajmniej dekadę od tych dziadersów bije ich jak Tyson Najmana.
Problem w tym że Tyson nigdy nie walczył z Najmanem ,. Ale już z Gołotą tak ,
To sobie wyobraź jak by wyglądała walka Tyson vs Najman
~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment
~~Brunatnoczerwony Cedr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Kosmos napisał(a): Łukasz nie wydurniaj się, to dobry moment
Niepotrzebnie mącisz mu w głowie. Mąż o tym wie?