Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Brygada RR niezalogowany
3 kwietnia 2024r. o 19:33
~~Jaskrawozielony Rokitnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xq napisał(a): Mieszkańcy Zebrzydowej Stacyjnej obudźcie się i pomyślcie jak byliście dymani przez rządzących przez ostatnie 20 lat , była Poczta nie ma ,było Przedszkole nie ma ,była Biblioteka przez 70 lat nie ma ,kanalizacji częściowo brak ,chodniki nie skończone ,oświetlenia części wioski brak ,drogi dziurawe ,kałuże niczym sadzawki ,brak komunikacji autobusowej z Nowogrodźcem ,jest szansa to zmienić tylko trzeba mądrze zagłosować i odsunąć od koryta tych nieudaczników.

Tak piszą w innym wątku. Rządy rodzinne ???
Zapomnieliście o żonie Relicha do niedawna związanego z Solidarną/Suwerenną Polską. 3 noga wystawiła ją jako JEDYNKĘ w okręgu nr 2 do rady powiatu.

Po tym wszystkim ta kobieta jeszcze pcha się do polityki ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bokser damski niezalogowany
3 kwietnia 2024r. o 20:02
~~Brygada RR napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskrawozielony Rokitnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xq napisał(a): Mieszkańcy Zebrzydowej Stacyjnej obudźcie się i pomyślcie jak byliście dymani przez rządzących przez ostatnie 20 lat , była Poczta nie ma ,było Przedszkole nie ma ,była Biblioteka przez 70 lat nie ma ,kanalizacji częściowo brak ,chodniki nie skończone ,oświetlenia części wioski brak ,drogi dziurawe ,kałuże niczym sadzawki ,brak komunikacji autobusowej z Nowogrodźcem ,jest szansa to zmienić tylko trzeba mądrze zagłosować i odsunąć od koryta tych nieudaczników.

Zapomnieliście o żonie Relicha do niedawna związanego z Solidarną/Suwerenną Polską. 3 noga wystawiła ją jako JEDYNKĘ w okręgu nr 2 do rady powiatu.

Kandydat 3 drogi na prezydenta Katowic pobił żonę i dziecko oraz znieważył policjantów .
~~mieszkanka gminy niezalogowany
3 kwietnia 2024r. o 22:25
~~Brygada RR napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskrawozielony Rokitnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xq napisał(a): Mieszkańcy Zebrzydowej Stacyjnej obudźcie się i pomyślcie jak byliście dymani przez rządzących przez ostatnie 20 lat , była Poczta nie ma ,było Przedszkole nie ma ,była Biblioteka przez 70 lat nie ma ,kanalizacji częściowo brak ,chodniki nie skończone ,oświetlenia części wioski brak ,drogi dziurawe ,kałuże niczym sadzawki ,brak komunikacji autobusowej z Nowogrodźcem ,jest szansa to zmienić tylko trzeba mądrze zagłosować i odsunąć od koryta tych nieudaczników.

Też się dziwię !
~~Atramentowa Lepnica niezalogowany
3 kwietnia 2024r. o 23:03
Przed chwilą czytałem artykuł na Bolec Info ,,Jak powstawały listy 3 drogi "ledwo zdążyłem przeczytać cały tekst i artykuł znikł .A było tam napisane że Relich prosił Barczyka o dobre miejsce na liście 3 drogi dla żony .
~~Sinoniebieski Rozchodnik niezalogowany
3 kwietnia 2024r. o 23:43
~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Przed chwilą czytałem artykuł na Bolec Info ,,Jak powstawały listy 3 drogi "ledwo zdążyłem przeczytać cały tekst i artykuł znikł .A było tam napisane że Relich prosił Barczyka o dobre miejsce na liście 3 drogi dla żony .

Co Ty gadasz? Poważnie?
~~Pomidorowa Tawuła niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 0:29
Znałem typa co jak się ze starą poszarpał to jej na przeprosiny kupował kwiaty
~~hi hi niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 10:19
~~Pomidorowa Tawuła napisał(a): Znałem typa co jak się ze starą poszarpał to jej na przeprosiny kupował kwiaty

A ja znałem takiego typa że jak podbił żonie oko to później przykładał jej woreczek z lodem a ona się cieszyła i mówiła że i tak go kocha .
~~ niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 10:21
to nie są tanie rzeczy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!