Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~storczyk niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 10:34
~~Sinoniebieski Rozchodnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Przed chwilą czytałem artykuł na Bolec Info ,,Jak powstawały listy 3 drogi "ledwo zdążyłem przeczytać cały tekst i artykuł znikł .A było tam napisane że Relich prosił Barczyka o dobre miejsce na liście 3 drogi dla żony .

Co Ty gadasz? Poważnie?

Też czytałam ten artykuł aż ciarki przechodzą jakie to jest bagno !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~więzień polityczny niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 10:47
Powiem krótko ,P,I ,E ,R ,d,o l,e ,te wybory idę na ryby .
~~Pożółkły Pomidor niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 13:16
~~storczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rozchodnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Przed chwilą czytałem artykuł na Bolec Info ,,Jak powstawały listy 3 drogi "ledwo zdążyłem przeczytać cały tekst i artykuł znikł .A było tam napisane że Relich prosił Barczyka o dobre miejsce na liście 3 drogi dla żony .

Co Ty gadasz? Poważnie?

I będzie: RODZINA NA SWOIM, a Ty tylko głosuj ! Bagno ? Raczej : S.....O !!!
~~RR aut niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 13:48
~~Pożółkły Pomidor napisał(a):
Ktoś napisał: ~~storczyk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rozchodnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Przed chwilą czytałem artykuł na Bolec Info ,,Jak powstawały listy 3 drogi "ledwo zdążyłem przeczytać cały tekst i artykuł znikł .A było tam napisane że Relich prosił Barczyka o dobre miejsce na liście 3 drogi dla żony .

Co Ty gadasz? Poważnie?

Relich przepadnie z kretesem ale w ramach rekompensaty żona zostanie radną ,jak pytam mieszkańców gminy to prawie wszyscy twierdzą że zagłosują na Panią Joannę Świder !
~~Szarawobiała Funkia niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 14:22
~~RR aut napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pożółkły Pomidor napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~storczyk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rozchodnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Przed chwilą czytałem artykuł na Bolec Info ,,Jak powstawały listy 3 drogi "ledwo zdążyłem przeczytać cały tekst i artykuł znikł .A było tam napisane że Relich prosił Barczyka o dobre miejsce na liście 3 drogi dla żony .

Co Ty gadasz? Poważnie?

Relich przepadnie z kretesem ale w ramach rekompensaty żona zostanie radną ,jak pytam mieszkańców gminy to prawie wszyscy twierdzą że zagłosują na Panią Joannę Świder !

O jej tylko się nie posikaj , ja rozmawiam z mieszkańcami całej gminy mały procent będzie kłosować na kandydatkę
~~Atramentowa Lepnica niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 14:26
~~Szarawobiała Funkia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~RR aut napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pożółkły Pomidor napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~storczyk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rozchodnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Przed chwilą czytałem artykuł na Bolec Info ,,Jak powstawały listy 3 drogi "ledwo zdążyłem przeczytać cały tekst i artykuł znikł .A było tam napisane że Relich prosił Barczyka o dobre miejsce na liście 3 drogi dla żony .

Co Ty gadasz? Poważnie?

O jej tylko się nie posikaj , ja rozmawiam z mieszkańcami całej gminy mały procent będzie kłosować na kandydatkę

,,Kłosować''to będą na ciebie cymbale !
~~Jasnopomarańczowa Serduszka niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 15:54
Jak się "kłosuje" to się Nie rozumuje, tylko wchodzi się w łaski, pożal się Boże, "wodza".
~~obłuda niezalogowany
4 kwietnia 2024r. o 19:22
Sami widzicie jak się do koryta pchają ,Relich prosi Barczyka o dobre miejsce na liście do powiatu dla swojej żony i pstryk i jest pierwsze miejsce na liście 3 Drogi .mam pytanie a jakie to zasługi dla PSLu ma ta pani ,chyba takie że jest żoną burmistrza z Suwerennej Polski ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza