~~Atramentowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawobiała Funkia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~RR aut napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pożółkły Pomidor napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~storczyk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rozchodnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Przed chwilą czytałem artykuł na Bolec Info ,,Jak powstawały listy 3 drogi "ledwo zdążyłem przeczytać cały tekst i artykuł znikł .A było tam napisane że Relich prosił Barczyka o dobre miejsce na liście 3 drogi dla żony .
Co Ty gadasz? Poważnie?
Też czytałam ten artykuł aż ciarki przechodzą jakie to jest bagno !
I będzie: RODZINA NA SWOIM, a Ty tylko głosuj ! Bagno ? Raczej : S.....O !!!
Relich przepadnie z kretesem ale w ramach rekompensaty żona zostanie radną ,jak pytam mieszkańców gminy to prawie wszyscy twierdzą że zagłosują na Panią Joannę Świder !
O jej tylko się nie posikaj , ja rozmawiam z mieszkańcami całej gminy mały procent będzie kłosować na kandydatkę
,,Kłosować''to będą na ciebie cymbale !
Pisze się głosować a nie kłosoawć , cymbał to ty
~~Szarawobiała Funkia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarawobiała Funkia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~RR aut napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pożółkły Pomidor napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~storczyk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rozchodnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Przed chwilą czytałem artykuł na Bolec Info ,,Jak powstawały listy 3 drogi "ledwo zdążyłem przeczytać cały tekst i artykuł znikł .A było tam napisane że Relich prosił Barczyka o dobre miejsce na liście 3 drogi dla żony .
Co Ty gadasz? Poważnie?
Relich przepadnie z kretesem ale w ramach rekompensaty żona zostanie radną ,jak pytam mieszkańców gminy to prawie wszyscy twierdzą że zagłosują na Panią Joannę Świder !
O jej tylko się nie posikaj , ja rozmawiam z mieszkańcami całej gminy mały procent będzie kłosować na kandydatkę
Ty to dopiero jesteś cymbał i czubek do kwadratu ,widzisz że jest to kłosowanie w cudzysłowie to napisał taki mędrzec jak ty .
~~xyz napisał(a): ~~Szarawobiała Funkia napisał(a): Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarawobiała Funkia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~RR aut napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pożółkły Pomidor napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~storczyk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rozchodnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Przed chwilą czytałem artykuł na Bolec Info ,,Jak powstawały listy 3 drogi "ledwo zdążyłem przeczytać cały tekst i artykuł znikł .A było tam napisane że Relich prosił Barczyka o dobre miejsce na liście 3 drogi dla żony .
Co Ty gadasz? Poważnie?
Ty to dopiero jesteś cymbał i czubek do kwadratu ,widzisz że jest to kłosowanie w cudzysłowie to napisał taki mędrzec jak ty .
~~Franijo napisał(a): Jak taki jak ja to brawo dla niego . Nie powlekaj błędów bo to zle świadczy o tobie
~~biedna gmina napisał(a): Panie mierny burmistrzu czy mógł byś przyjechać do Zebrzydowej i zobaczyć jak ta firma co robiła ten nieszczęsny chodnik zniszczyła pobocze i nikt tego nie zamierza naprawić , akurat koło domu twojego kierowcy ,same dziury i kałuże ,
~~Szarawobiała Funkia napisał(a):Ktoś napisał: ~~biedna gmina napisał(a): Panie mierny burmistrzu czy mógł byś przyjechać do Zebrzydowej i zobaczyć jak ta firma co robiła ten nieszczęsny chodnik zniszczyła pobocze i nikt tego nie zamierza naprawić , akurat koło domu twojego kierowcy ,same dziury i kałuże ,
O jej już wam nie pasuje ten chodnik? , To jest nie skończone to nie biadol . Ja też mieszkam w Zebrzydowej i widzę że są tu osoby co sieją jadem . Zajmij się własnym podwórkiem .