Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Racjastanu niezalogowany
10 lutego 2024r. o 22:54
~~Brązowy Dyptam napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tuptuś napisał(a): Nie wiem o którego młodego chodzi ,ale wydaje mi się ,że co niektórzy chyba wiedza o kogo chodzi?? Ale takie moje pytanie do was ludziska ,czy wy chcecie jakiś zmian ? Czy nie ? Bo odnoszę wrażenie,że wam tak jest dobrze,jak jest . Przecież w tym Nowogrodzccu nic nie ma . I serio, tak Wam pasuje!? Pozwólcie ,żeby coś w końcu się zmieniło w tym Nowogrodzccu,a nie ciągle jakieś nie zadowolenia z Waszej strony !! Dajcie szansę Nowogrodzccu!! Może się uda!! Kurde co z Wami ludzie nie tak!!!

No to niech ktoś wystartuje inny, na razie to ja wolę obecnego od tej kobiety.... ale jak się trafi odpowiedni kandydat to na niego zagłosuję

Popieram.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kubuś niezalogowany
10 lutego 2024r. o 23:02
Relich jest od 2006 r. i co? Lwówek i Gryfów są lepiej rozwinięte od Nowogrodźca. Ze strefy w Wykrotach korzysta Lubań i okolica. Świetlica i budynek dla Chrobrego to wybudował na ostatniej prostej i to za kasę z Polskiego Ładu. Każda inwestycja to prowizorka.
~~Brunatnozielona Krokosmia niezalogowany
10 lutego 2024r. o 23:03
Relich musi odejść, niech dokończy kadencję i spada na szczaw
~~Grodzka niezalogowany
10 lutego 2024r. o 23:04
Pan Paweł popieram. Jestem za. Mam dość tej pseudo rady.
~~Jasnobrunatna Macierzanka niezalogowany
10 lutego 2024r. o 23:16
Świder. Bardzo fajna babka. Pomogła nam w Zebrzydowie. Mamy chodnik. Był opór burmistrza ale jest.
Wiadomo idą wybory.
Jestem za Świder. Myślę że Zebrzydowa w większości też.
~~Hela niezalogowany
10 lutego 2024r. o 23:26
Każdy obiecuje. Relich to wiadomo . Cuda będzie obiecywał. Świder ? Nie wiem zastanawiam się. Nie do końca mi pasuje ale na Relicha głosu nie oddam . Na niego nigdy
~~Siwawa Sanwitalia niezalogowany
11 lutego 2024r. o 9:27
Ja zagłosuję na Świder tylko po to, aby zobaczyć oficerów ABW w Ratuszu.

Przecież tam są takie wałki, że to głowa mała.

Trzeba skończyć z układem.
~~Brunatnozielona Krokosmia niezalogowany
11 lutego 2024r. o 9:40
~~Siwawa Sanwitalia napisał(a): Ja zagłosuję na Świder tylko po to, aby zobaczyć oficerów ABW w Ratuszu.

Przecież tam są takie wałki, że to głowa mała.

Trzeba skończyć z układem.

Nie zgodzam się z tobą, to będzie CBA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza