~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Uwiedziona i wypluta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ola ola napisał(a): Mnie interesują kandydaci do rady. Burmistrz to wiadomo kto walczy.
Jestem ciekawa radnych kandydatów ...
Jak to kto wszyscy obecni radni z kliki Relicha ,mierni ,bierni ,ale wierni ,większość z wykształceniem podstawowym i zawodowym ,którzy nie umieją się sensownie wypowiedzieć , a co dopiero przeczytać i zrozumieć projekt budżetu za którym głosują .
A kto tam ma podstawowe wykształcenie? Nie przesadzasz?
Jak to kto wszyscy od Świdrowej .
~~wszystko mogę napisał(a): Dzisiaj Relich do spółki z sołtysko radną na koszt podatników w świetlicy wiejskiej w Zebrzydowej zorganizowali kampanię wyborczą gdzie obiecali gruszki na wierzbie ,tylko pytanie dlaczego nic nie zrobili przez ostatnie 5 lat .
~~wszystko mogę napisał(a): Dzisiaj Relich do spółki z sołtysko radną na koszt podatników w świetlicy wiejskiej w Zebrzydowej zorganizowali kampanię wyborczą gdzie obiecali gruszki na wierzbie ,tylko pytanie dlaczego nic nie zrobili przez ostatnie 5 lat .Jakie to wszystko podłe . Nie rozmawia z mieszkańcami zle , rozmawia też zle . A co do tych 5 lat to u was wydano ogromną kasę . To nie kłam że nic nie robiono .
~~Płoworuda Jeżówka napisał(a): Ludzi łatwo przekonać, świetlica w Gościszowie obiecana w 2018 roku nawet wizualizacje były przed wyborami, 6 lat czekania, czy nie dało się tego zrobić szybciej i być może niższym kosztem, patrząc na ostatnie wzrosty cen materiałów budowlanych i samej robocizny? Może wystarczyłoby środków na wyposażenie? Ktoś słusznie napisał, że Gmina to nie festyny i zabawy, to przede wszystkim infrastruktura drogowa, oświetlenie, budynki użytku publicznego, ośrodek zdrowia, czy podatki i opłaty, które rosną znacznie. W gminie brakuje przede wszystkim dialogu z mieszkańcami co było udowodnione podczas sytuacji z Placem Wróblewskiego, gdzie urząd ignorował głos setek mieszkańców, na szczęście w tym przypadku radni wykazali się bezstronnością.
~~Piwna Aksamitka napisał(a):zróbcie lepiejKtoś napisał: ~~wszystko mogę napisał(a): Dzisiaj Relich do spółki z sołtysko radną na koszt podatników w świetlicy wiejskiej w Zebrzydowej zorganizowali kampanię wyborczą gdzie obiecali gruszki na wierzbie ,tylko pytanie dlaczego nic nie zrobili przez ostatnie 5 lat .Jakie to wszystko podłe . Nie rozmawia z mieszkańcami zle , rozmawia też zle . A co do tych 5 lat to u was wydano ogromną kasę . To nie kłam że nic nie robiono .
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Uwiedziona i wypluta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ola ola napisał(a): Mnie interesują kandydaci do rady. Burmistrz to wiadomo kto walczy.
Jestem ciekawa radnych kandydatów ...
Jak to kto wszyscy obecni radni z kliki Relicha ,mierni ,bierni ,ale wierni ,większość z wykształceniem podstawowym i zawodowym ,którzy nie umieją się sensownie wypowiedzieć , a co dopiero przeczytać i zrozumieć projekt budżetu za którym głosują .
A kto tam ma podstawowe wykształcenie? Nie przesadzasz?
~~Zgniły Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piwna Aksamitka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wszystko mogę napisał(a): Dzisiaj Relich do spółki z sołtysko radną na koszt podatników w świetlicy wiejskiej w Zebrzydowej zorganizowali kampanię wyborczą gdzie obiecali gruszki na wierzbie ,tylko pytanie dlaczego nic nie zrobili przez ostatnie 5 lat .Jakie to wszystko podłe . Nie rozmawia z mieszkańcami zle , rozmawia też zle . A co do tych 5 lat to u was wydano ogromną kasę . To nie kłam że nic nie robiono .
zróbcie lepiej
Przecież poprzednie spotkanie z mieszkańcami było 5 lat temu przed poprzednimi wyborami, a teraz koncert życzeń ,5 lat temu Relich obiecał że będzie doprowadzony gaz do mieszkańców i co tylko obiecał .