Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Piwna Aksamitka niezalogowany
11 lutego 2024r. o 20:56
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Uwiedziona i wypluta napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ola ola napisał(a): Mnie interesują kandydaci do rady. Burmistrz to wiadomo kto walczy.
Jestem ciekawa radnych kandydatów ...

Jak to kto wszyscy obecni radni z kliki Relicha ,mierni ,bierni ,ale wierni ,większość z wykształceniem podstawowym i zawodowym ,którzy nie umieją się sensownie wypowiedzieć , a co dopiero przeczytać i zrozumieć projekt budżetu za którym głosują .
A kto tam ma podstawowe wykształcenie? Nie przesadzasz?

Jak to kto wszyscy od Świdrowej .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonobrunatna Wiekuistka niezalogowany
11 lutego 2024r. o 21:01
~~wszystko mogę napisał(a): Dzisiaj Relich do spółki z sołtysko radną na koszt podatników w świetlicy wiejskiej w Zebrzydowej zorganizowali kampanię wyborczą gdzie obiecali gruszki na wierzbie ,tylko pytanie dlaczego nic nie zrobili przez ostatnie 5 lat .

Ktoś tu napisał, że nie widział, aby Relich robił kampanię XD
~~Piwna Aksamitka niezalogowany
11 lutego 2024r. o 21:41
~~wszystko mogę napisał(a): Dzisiaj Relich do spółki z sołtysko radną na koszt podatników w świetlicy wiejskiej w Zebrzydowej zorganizowali kampanię wyborczą gdzie obiecali gruszki na wierzbie ,tylko pytanie dlaczego nic nie zrobili przez ostatnie 5 lat .
Jakie to wszystko podłe . Nie rozmawia z mieszkańcami zle , rozmawia też zle . A co do tych 5 lat to u was wydano ogromną kasę . To nie kłam że nic nie robiono .
~~Płoworuda Jeżówka niezalogowany
11 lutego 2024r. o 21:51
Ludzi łatwo przekonać, świetlica w Gościszowie obiecana w 2018 roku nawet wizualizacje były przed wyborami, 6 lat czekania, czy nie dało się tego zrobić szybciej i być może niższym kosztem, patrząc na ostatnie wzrosty cen materiałów budowlanych i samej robocizny? Może wystarczyłoby środków na wyposażenie? Ktoś słusznie napisał, że Gmina to nie festyny i zabawy, to przede wszystkim infrastruktura drogowa, oświetlenie, budynki użytku publicznego, ośrodek zdrowia, czy podatki i opłaty, które rosną znacznie. W gminie brakuje przede wszystkim dialogu z mieszkańcami co było udowodnione podczas sytuacji z Placem Wróblewskiego, gdzie urząd ignorował głos setek mieszkańców, na szczęście w tym przypadku radni wykazali się bezstronnością.
~~Xxx niezalogowany
11 lutego 2024r. o 21:54
~~Płoworuda Jeżówka napisał(a): Ludzi łatwo przekonać, świetlica w Gościszowie obiecana w 2018 roku nawet wizualizacje były przed wyborami, 6 lat czekania, czy nie dało się tego zrobić szybciej i być może niższym kosztem, patrząc na ostatnie wzrosty cen materiałów budowlanych i samej robocizny? Może wystarczyłoby środków na wyposażenie? Ktoś słusznie napisał, że Gmina to nie festyny i zabawy, to przede wszystkim infrastruktura drogowa, oświetlenie, budynki użytku publicznego, ośrodek zdrowia, czy podatki i opłaty, które rosną znacznie. W gminie brakuje przede wszystkim dialogu z mieszkańcami co było udowodnione podczas sytuacji z Placem Wróblewskiego, gdzie urząd ignorował głos setek mieszkańców, na szczęście w tym przypadku radni wykazali się bezstronnością.

Dialogu? A z kim tu rozmawiać? Sami pieniacze.
~~Zgniły Żółwik niezalogowany
11 lutego 2024r. o 22:14
~~Piwna Aksamitka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wszystko mogę napisał(a): Dzisiaj Relich do spółki z sołtysko radną na koszt podatników w świetlicy wiejskiej w Zebrzydowej zorganizowali kampanię wyborczą gdzie obiecali gruszki na wierzbie ,tylko pytanie dlaczego nic nie zrobili przez ostatnie 5 lat .
Jakie to wszystko podłe . Nie rozmawia z mieszkańcami zle , rozmawia też zle . A co do tych 5 lat to u was wydano ogromną kasę . To nie kłam że nic nie robiono .
zróbcie lepiej
~~zxc niezalogowany
11 lutego 2024r. o 22:37
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Uwiedziona i wypluta napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ola ola napisał(a): Mnie interesują kandydaci do rady. Burmistrz to wiadomo kto walczy.
Jestem ciekawa radnych kandydatów ...

Jak to kto wszyscy obecni radni z kliki Relicha ,mierni ,bierni ,ale wierni ,większość z wykształceniem podstawowym i zawodowym ,którzy nie umieją się sensownie wypowiedzieć , a co dopiero przeczytać i zrozumieć projekt budżetu za którym głosują .
A kto tam ma podstawowe wykształcenie? Nie przesadzasz?

~~Zgniły Żółwik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Piwna Aksamitka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wszystko mogę napisał(a): Dzisiaj Relich do spółki z sołtysko radną na koszt podatników w świetlicy wiejskiej w Zebrzydowej zorganizowali kampanię wyborczą gdzie obiecali gruszki na wierzbie ,tylko pytanie dlaczego nic nie zrobili przez ostatnie 5 lat .
zróbcie lepiej

Przecież poprzednie spotkanie z mieszkańcami było 5 lat temu przed poprzednimi wyborami, a teraz koncert życzeń ,5 lat temu Relich obiecał że będzie doprowadzony gaz do mieszkańców i co tylko obiecał .
~~Yyy niezalogowany
11 lutego 2024r. o 22:39
Ludzie a czego wy chcecie?.Czy Wy wiecie co chcecie? Jak przychodzi co do czego to głowa w piasek. Jak trzeba się zadeklarować to też nie poprę, nie podpisze listy ale narzekam. Narzekanie to Wam wychodzi. Albo zróbcie coś dla tej gminy albo nie róbcie nic zamykajcie się w domach i udawajcie że jest fajnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.