Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~xyz niezalogowany
11 lutego 2024r. o 22:53
~~Yyy napisał(a): Ludzie a czego wy chcecie?.Czy Wy wiecie co chcecie? Jak przychodzi co do czego to głowa w piasek. Jak trzeba się zadeklarować to też nie poprę, nie podpisze listy ale narzekam. Narzekanie to Wam wychodzi. Albo zróbcie coś dla tej gminy albo nie róbcie nic zamykajcie się w domach i udawajcie że jest fajnie.

Ja wiem czego chcę ,jak najszybciej pozbyć się tego szkodnika ,Gmina Nowogrodziec jest zaniedbana ,my chcemy chleba a nie Igrzysk . 32 tys na oświetlenie boiska a nie wioski ,ludzie do domów idą w ciemnościach a paru piłkarzyków będzie kopało piłkę w nocy .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dorota niezalogowany
11 lutego 2024r. o 23:14
Sztab Joanna Swider napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lawendowoniebieski Lilak napisał(a): Szopka. Kandydatkę nikt nie popiera ale ve-to życzy powodzenia. Teraz kandydatką ząda aby Burmistrz wziął wolne. A kandydatka poszła np na urlop bezpłatny.

Zapewniamy również iż w miejscu pracy kandydatów z KWW Joanny Świder, zarówno na fotel burmistrza jak i mandaty radnych, nie będzie prowadzona agitacja wyborcza.

Różnica jest zasadnicza.

To dlaczego co niektórzy nauczyciele mówią dzieciom w szkole, że już niedługo będziemy mieć nowego Burmistrza? Jak można do tego mieszać dzieci. Wstydu niektórzy nie mają.
~~Brunatnoczerwony Cedr niezalogowany
11 lutego 2024r. o 23:31
~~Dorota napisał(a):
Ktoś napisał: Sztab Joanna Swider napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lawendowoniebieski Lilak napisał(a): Szopka. Kandydatkę nikt nie popiera ale ve-to życzy powodzenia. Teraz kandydatką ząda aby Burmistrz wziął wolne. A kandydatka poszła np na urlop bezpłatny.

Zapewniamy również iż w miejscu pracy kandydatów z KWW Joanny Świder, zarówno na fotel burmistrza jak i mandaty radnych, nie będzie prowadzona agitacja wyborcza.

Różnica jest zasadnicza.

To dlaczego co niektórzy nauczyciele mówią dzieciom w szkole, że już niedługo będziemy mieć nowego Burmistrza? Jak można do tego mieszać dzieci. Wstydu niektórzy nie mają.

Pani Joanno czekam na pozew w trybie wyborczym. Kłamcę podać do wiadomości publicznej. Zobaczymy kto tu pomawia. Będzie ciekawie. Niech się pani nie waha. Ja mam pewne typy i typiary. Ciekawe czy trafiłem.
~~Bury Jastrzębiec niezalogowany
11 lutego 2024r. o 23:54
~~Dorota napisał(a): To dlaczego co niektórzy nauczyciele mówią dzieciom w szkole, że już niedługo będziemy mieć nowego Burmistrza? Jak można do tego mieszać dzieci. Wstydu niektórzy nie mają.

Pozew w trybie wyborczym, sprostowanie i przeprosiny oraz kilka tysięcy na onkologię dziecięcą
Po takim wyroku odechce się kłamstw.
~~Mieszkaniec niezalogowany
12 lutego 2024r. o 0:35
Już się zaczęła kampania i obrzucanie błotem. Tym razem to nie Veto atakuje tylko zapewne zwolennicy pana Relicha. Już się zaczyna wymyślanie jakiś bzdur na p. Świder. Myślę że to jest najlepszy dowód że ktoś tu się boi i to bardzo. A Burmistrz jakiś zestresowany na tym spotkaniu był w Zebrzydowie. Plucie jadem nic Wam nie da. Po wyborach będziecie mogli spojrzeć w lustro?
~~Graża niezalogowany
12 lutego 2024r. o 0:40
~~Szarobura Dąbrówka napisał(a): Pan Burmistrz jest obecnie najlepszym przedstawicielem Naszej gminy. To nie jest jednostka to jest też praca pracowników urzędu. Wypisywanie, że nic nie jest robione w gminie jest po prostu obrażaniem nie tylko jego ale także sztabu ludzi, który z Nim współpracuje. Po pierwsze mieszkańcy ale nie ta Pani nie zapomina, że mieszkańcy to wspólnota samorządowa. Widać to chociażby po imprezach gminnych. Potrafimy się jednoczyć i tworzyć wspólnie dobre inicjatywy. Niejednokrotnie jest to pokazywane i kultywowane w miejscowościach gdzie są koła gospodyń, sołectwa. Nie widziałam żeby ta Pani miała poparcie na imprezach na których bywała. Przyszła i wyszła.
Lans i wpisy co to nie będzie jak zostanę burmistrzem.
Troszkę pokory.

Potrafimy się jednoczyć? Serio? Właśnie to widać. On jest najlepszy ponieważ? Zrobił chodnik na Szpitalnej 100 m? Zrobił Rynek po 10 latach dopiero. Jak wygląda Mickiewicza? Jak wygląda skejtpark? A part pl. Wróblewskiego? tam na wet chodnika w centrum miasta nie ma porządnego. Udawanie że jest coś robione to jest obłuda. Proszę nie pisać o tym jacy jesteśmy zjednoczeni bo do kościoła chodzicie a potraficie tylko jad pluć. Tak, WY.
~~Graża niezalogowany
12 lutego 2024r. o 0:51
~~Abercik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ona napisał(a): Młody daje popalić. W końcu ktoś kto nie jest obojętny. Mi się wydaje że ciekawa osoba.

Młody daje popalić? Chyba Tobie.
Młody nie ma pojęcia o niczym. Wiecznie niezdecydowany. Fałsz w oczach, społeczeństwo nie zaufa takiemu amantowi. To taka mała menda, w sumie bardziej pijawka, patrzy tylko, gdzie dla niego korzyść. Nawet niech się nie wychyla ze startem, chyba że w kosmos. Nie potrzebujemy kolejnego, co to tylko przy korycie by siedział. Nie ma aspiracji, sieje zamęt wszędzie, a g*wno może. Tupniesz, a skuli ogon.

A skąd wiesz? znasz go ? Pewnie nie. Fałszywy? Myślę że na pewno nie tak jak Ty. Czepiasz się bo jednak coś mądrego napisał, Nie ma aspiracji? Ale wy macie aspiracje aby hejt siać i żeby dietka leciała do kieszeni. Naprawdę aż mi żal chłopaka bo ten Nowogrodziec to bagno - bagno ludzkiej arogancji i buty. A wy się tak znacie na wszystkim?? To gdzie są te wasze efekty.?? Oj zdziwicie się jak będą wyniki. Myślę że radni też polecą co niektórzy.
~~Pan Zet niezalogowany
12 lutego 2024r. o 1:01
Jakaś zapewne pani, pisze o wspólnocie samorządowej. No tak, gdzie ona jest??
Umiecie tylko kłócić się i udawać niewiniątka. Nowogrodziec to już dawno średniowiecze. W takim Lwówku jest lepiej niż u nas. Tutaj po wszystko trzeba jeździć do Bolesławca. Nawet porządnej stacji benzynowej nie ma tylko wiecznie tam kolejki. Stacja i 2 dystrybutory. Śmiechu warte.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy