Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Ono niezalogowany
11 lutego 2024r. o 18:57
Wszystko do d..y.... Negatywne komentarze dotyczące p.Relicha są usuwane...Dla czego??, i po co ???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xyz niezalogowany
11 lutego 2024r. o 19:04
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): "Nie widziałam żeby ta Pani miała poparcie na imprezach na których bywała"

Bo się boicie burmistrza jak diabeł święconej wody, żeby przypadkiem nie pokiwał wam paluszkiem. Jedno kołoponsoruje burmistrz z jego polecenia zostało na samym starcie odcięte od kultury w gminie bo mu nie pasowało tam pewne nazwisko

Imprezy kół wiejskich sponsorowane przez Gminę ,proszę nie mylić , że są sponsorowane przez burmistrza bo on nie daje jednej złotówki ze swoich ,to są pieniądze nasze podatników ,,to że gmina kupi wam jakieś garnki to nie zasługa burmistrza co do wypowiedzi że Pani Kandydatka , nie ma na imprezach poparcia ,czyli co powinna wejść na stolik i tańczyć kankana .Gmina to nie kolą gospodyń podlizujących się Relichowi .Gmina to nie festyny ,Gmina to Zakłady Pracy ,Szkoły ,Wioski i ich bolączki ,Gmina to Kanalizacja której miejscami brakuje ,drogi ,chodniki ,oświetlenie.
~~Czerwonobrunatna Wiekuistka niezalogowany
11 lutego 2024r. o 19:21
~~Ono napisał(a): Wszystko do d..y.... Negatywne komentarze dotyczące p.Relicha są usuwane...Dla czego??, i po co ???

Masz myśleć jak burmistrz i koniec.
Czego nie rozumiesz, kmiocie?
~~Ola ola niezalogowany
11 lutego 2024r. o 19:43
Mnie interesują kandydaci do rady. Burmistrz to wiadomo kto walczy.
Jestem ciekawa radnych kandydatów ...
~~Graża niezalogowany
11 lutego 2024r. o 19:46
~~Ola ola napisał(a): Mnie interesują kandydaci do rady. Burmistrz to wiadomo kto walczy.

Podobno kandyduje Paweł Skiersinis od p. Świder. Dziś gdzieś na FB coś było że niby on staruje.
~~Uwiedziona i wypluta niezalogowany
11 lutego 2024r. o 20:33
~~Ola ola napisał(a): Mnie interesują kandydaci do rady. Burmistrz to wiadomo kto walczy.

Jak to kto wszyscy obecni radni z kliki Relicha ,mierni ,bierni ,ale wierni ,większość z wykształceniem podstawowym i zawodowym ,którzy nie umieją się sensownie wypowiedzieć , a co dopiero przeczytać i zrozumieć projekt budżetu za którym głosują .
~~wszystko mogę niezalogowany
11 lutego 2024r. o 20:49
Dzisiaj Relich do spółki z sołtysko radną na koszt podatników w świetlicy wiejskiej w Zebrzydowej zorganizowali kampanię wyborczą gdzie obiecali gruszki na wierzbie ,tylko pytanie dlaczego nic nie zrobili przez ostatnie 5 lat .
~~ niezalogowany
11 lutego 2024r. o 20:52
~~Uwiedziona i wypluta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ola ola napisał(a): Mnie interesują kandydaci do rady. Burmistrz to wiadomo kto walczy.

Jak to kto wszyscy obecni radni z kliki Relicha ,mierni ,bierni ,ale wierni ,większość z wykształceniem podstawowym i zawodowym ,którzy nie umieją się sensownie wypowiedzieć , a co dopiero przeczytać i zrozumieć projekt budżetu za którym głosują .

A kto tam ma podstawowe wykształcenie? Nie przesadzasz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.