~~Bordowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: ~~Indygowy Kopytnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~nie napisał(a): i oby nowy wójt zakończył to że kierownik od wody z lubkowa sobie jeździ w czasie pracy zakladowym autem i zalatwia prywatne sprawy i nikt go nie rozlicza z paliwa na nie swoim mozna dupe caly dzien wozic to jest cyrk jezdzi i zalatwia fuchy w czasie pracy kiedy z tym porzadek bedzie plus ten zlom co ukradli na 20 tysiecy z zakladu
masz dowody to zgłoś to i przestań bić pianę chłopie
chłopie na to dowody ma nie jedna osoba są nagrania przeciez to było zgłoszone już dawno tylko długopis prezes zataił to pod dywan ale będzie sprawa ponownie rozpatrywana takze jak nie wiesz o co chodzi to morda w kubeł
Oj Misiu nie tym tonem
~~Górek napisał(a): Zbieraj lepiej ziemniaki chłopie. Rób to co umiesz najlepiej. I załóż sobie osobny temat. Tu jest o wyborach na wójta.
~~Wyborca napisał(a): Panu Haniszewskiemu już dziękujemy, na emeryturę czas już najwyższy, ja jestem za Panem Warchołem, udziela się, pomaga mieszkańcom, z radnych tylko on jest za ludźmi inni to pachołki Haniszewskiego, jak każe tak głosują, tego trzeciego kandydata to nawet nie znam, nigdy go nie widziałem ani o nim nie słyszałem. Wiec wybór jest prosty, Warchoł na wójta !marny z niego policjant był, jako radny więcznie nie wstrzymuje się od głosu, a program z kosmosu wzięty. Obiecać można wszystko ale to obiecanki bez pokrycia trzeba być realistami.
~~Kredowobiały Czyściec napisał(a):Ktoś napisał: ~~A Z napisał(a):Mistrzu nie jestem idiotą mieszkam w Warcie i wiem co pisze wejdź na wyniki głosowań i zobaczysz jak wstrzymuje się od głosowaniaKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wyborca napisał(a): Panu Haniszewskiemu już dziękujemy, na emeryturę czas już najwyższy, ja jestem za Panem Warchołem, udziela się, pomaga mieszkańcom, z radnych tylko on jest za ludźmi inni to pachołki Haniszewskiego, jak każe tak głosują, tego trzeciego kandydata to nawet nie znam, nigdy go nie widziałem ani o nim nie słyszałem. Wiec wybór jest prosty, Warchoł na wójta !marny z niego policjant był, jako radny więcznie nie wstrzymuje się od głosu, a program z kosmosu wzięty. Obiecać można wszystko ale to obiecanki bez pokrycia trzeba być realistami.
chyba sesji nie ogladasz idioto jak mowisz ze wstrzymuja sie od glosu co nastepny od wójta nasłany bedziesz namierzony po ip pamietaj