~~Granatowy Wrotycz napisał(a): A mnie ciekawi , czy któryś z kandydatów ma w swoim programie , że wreszcie załatwi rozbiórkę tej spalonej rudery w centrum Warty. I tu Haniszewski ma ogromnego minusa, że przez tyle lat nic z tym nie zrobili.To jest prywatna własność, nie zagraża bezpieczeństwa na drodze a może wójt może Twój budynek każe rozebrać, bądźmy realistami
~~Ognisty Dąb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowy Wrotycz napisał(a): A mnie ciekawi , czy któryś z kandydatów ma w swoim programie , że wreszcie załatwi rozbiórkę tej spalonej rudery w centrum Warty. I tu Haniszewski ma ogromnego minusa, że przez tyle lat nic z tym nie zrobili.To jest prywatna własność, nie zagraża bezpieczeństwa na drodze a może wójt może Twój budynek każe rozebrać, bądźmy realistami
~~Granatowy Wrotycz napisał(a): A mnie ciekawi , czy któryś z kandydatów ma w swoim programie , że wreszcie załatwi rozbiórkę tej spalonej rudery w centrum Warty. I tu Haniszewski ma ogromnego minusa, że przez tyle lat nic z tym nie zrobili.
~~Maria napisał(a): Będzie śmiesznie jak wybierzecie obecnego wójta na wójta. U Was to taka tradycja? Powiedzą inni: sprawdził się, zrobił to i tamto. Pytam: sam zrobił ,czy ktoś mu pomagał, w jaki sposób to osiągnął, jaki był w tym udział mieszkańców...?
~~Kobaltowy Buk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Maria napisał(a): Będzie śmiesznie jak wybierzecie obecnego wójta na wójta. U Was to taka tradycja? Powiedzą inni: sprawdził się, zrobił to i tamto. Pytam: sam zrobił ,czy ktoś mu pomagał, w jaki sposób to osiągnął, jaki był w tym udział mieszkańców...?
Śmiesznie to będzie w innym przypadku. Jak zostanie ten z rozszerzoną maturą. Rozszerzoną o lizanie du... żeby ją mieć.