~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Choćby z tego względu, że Pan Wis nie prowadzi tak nachalnej kampanii wyborczej to oddam na niego głos. Widać że to gość z kulturą.
~~Śnieżnobiała Słonecznica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burozielony Fiołek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Słonecznica napisał(a): Warchoł niech opowie tym co nie wiedzą jak dwa lata przed odejściem na emeryturę złapała go policja z Wrocławia na braniu łapówki. Miał zostać wywalony na pysk z policji bez możliwości pobierania emerytury. I niech napisze dzięki komu pozwolono mu odejść na wcześniejszą emeryturę bez niechlubnego rozgłosu. Najbardziej fałszywy człowiek jakiego można spotkać przy swych drzwiach z bilbordem. Wstyd
skąd masz chłopie takie info za takie pomówienia już masz sprawe w prokuraturze
Chcesz konfrontacji panie warchoł? Obydwoje wiemy że tego nie chcesz. Nie pozdrawiam.
sprawa zgłoszona do prokuratury za te komentarza pozdrawiam
~~Zielonkawa Gipsówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Choćby z tego względu, że Pan Wis nie prowadzi tak nachalnej kampanii wyborczej to oddam na niego głos. Widać że to gość z kulturą.
od poniedzialku po dwa dni w kazdej wiosce bedzie stał z kempingiem
~~Brudnoszara Rudbekia napisał(a): Rysiek.
~~Zielonkawa Gipsówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Słonecznica napisał(a):przepraszam za jakie komentarze? Przecież ludzie we wsi wiedzą czym się ten Pan zasłużył w naszej miejscowości. Z mojej strony mogę powiedzieć że Pan M. W kandydat na wójta to faktycznie jest oszust. Będąc policjantem wziął mego znajomego do murowania ogrodzenia wokół swej posesji. Ten mój znajomy miał wyrok do odsiadki za jazdę pod wpływem alkoholu na rowerze. Ale nagle pojawił się wszechmocny M. W i zaoferował mojemu koledze współpracę, że gdy ten wykona pracę budowlaną u niego to ten załatwi mu na policji że nie będzie miał odsiadki. Koleżka nieświadomy postanowił wykonać te prace a na finał zapłaty zwinęli go do odsiadki. Więc panie M. W proszę nie straszyć ludzi z własnego otoczenia bo Ci którzy Pana znają mają naprawdę dużo do powiedzenia. Myślę że rozsądek prokuratory weźmie górę nad panskimi tzw. zgloszeniami. W końcu żyjemy w państwie prawa, a konsekwencje łamanie tego prawa ominęły pańską osobę w szczególny sposób.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burozielony Fiołek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Słonecznica napisał(a): Warchoł niech opowie tym co nie wiedzą jak dwa lata przed odejściem na emeryturę złapała go policja z Wrocławia na braniu łapówki. Miał zostać wywalony na pysk z policji bez możliwości pobierania emerytury. I niech napisze dzięki komu pozwolono mu odejść na wcześniejszą emeryturę bez niechlubnego rozgłosu. Najbardziej fałszywy człowiek jakiego można spotkać przy swych drzwiach z bilbordem. Wstyd
Chcesz konfrontacji panie warchoł? Obydwoje wiemy że tego nie chcesz. Nie pozdrawiam.
sprawa zgłoszona do prokuratury za te komentarza pozdrawiam
~~Rce napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawa Gipsówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Słonecznica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burozielony Fiołek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Słonecznica napisał(a): Warchoł niech opowie tym co nie wiedzą jak dwa lata przed odejściem na emeryturę złapała go policja z Wrocławia na braniu łapówki. Miał zostać wywalony na pysk z policji bez możliwości pobierania emerytury. I niech napisze dzięki komu pozwolono mu odejść na wcześniejszą emeryturę bez niechlubnego rozgłosu. Najbardziej fałszywy człowiek jakiego można spotkać przy swych drzwiach z bilbordem. Wstyd
sprawa zgłoszona do prokuratury za te komentarza pozdrawiam przepraszam za jakie komentarze? Przecież ludzie we wsi wiedzą czym się ten Pan zasłużył w naszej miejscowości. Z mojej strony mogę powiedzieć że Pan M. W kandydat na wójta to faktycznie jest oszust. Będąc policjantem wziął mego znajomego do murowania ogrodzenia wokół swej posesji. Ten mój znajomy miał wyrok do odsiadki za jazdę pod wpływem alkoholu na rowerze. Ale nagle pojawił się wszechmocny M. W i zaoferował mojemu koledze współpracę, że gdy ten wykona pracę budowlaną u niego to ten załatwi mu na policji że nie będzie miał odsiadki. Koleżka nieświadomy postanowił wykonać te prace a na finał zapłaty zwinęli go do odsiadki. Więc panie M. W proszę nie straszyć ludzi z własnego otoczenia bo Ci którzy Pana znają mają naprawdę dużo do powiedzenia. Myślę że rozsądek prokuratory weźmie górę nad panskimi tzw. zgloszeniami. W końcu żyjemy w państwie prawa, a konsekwencje łamanie tego prawa ominęły pańską osobę w szczególny sposób.
NIESTETY sie mylisz nie wykonywał zadnych prac budowlanych a zamkneli go prawidłowo a ty uważaj sobie ostatnie ostrzeżenie