Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Psikuta bez s niezalogowany
25 marca 2024r. o 19:34
Jestem sercem za wójtem Kawka, mam nadzieję, że wygra wybory i zrobi porządek w urzędzie gminy. Ludzie, którzy tam pracują od lat nie powinni juz tam pracować. Jest to wylęgarnia plotkarstwa, a układy rodzinne trwają tam od dawna zanim jeszcze Pan Kawka został wojtem. Drodzy wyborcy, potrzeba zmian, trzeba patrzeć na dobro dzieci i naszych wsi. Jest w Was tyle hejtu i nienawiści, że aż się słabo robi. Najłatwiej jest krytykować i pisać śmieci z fotela w domu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoczekoladowa Jagoda niezalogowany
25 marca 2024r. o 20:41
1. Najwiekszym plotkarzem i Judaszem w Gminie jest K....a. Wszyscy już patrzeć na niego nie mogą, ale trzeba się uśmiechać, bo nie wiesz jaki humorek ma dzisiaj ten sromotnik.
2. Jeżeli ktoś mówi, że ludzie, którzy tam pracują od lat w Gminie muszą odejść, to przypominam, K....a jest emerytem i człowieczkiem bez polotu i bez tych ludzi jest Zerem.
3. Jesteś sercem za wójciem? Myślę, że bardziej tu chodzi o rodzinne przywiązanie. Rozumiem, kasa nie śmierdzi.
4. A dla przypomnienia. Co K....a zrobił jak wygrał? Zatrudnił rodzinkę na gminnej posadzie i zorganizował wycieczkę dla rodziny i znajomych w swoje rodzinne strony. Na Bałkany. Ciekawe za czyje pieniądze?

Będę namawiała wszystkich, aby tego człowieka odsunąć od władzy. Jest naszą wielką porażką i wstydem.
~~Psikuta bez s niezalogowany
25 marca 2024r. o 21:10
1. Największymi plotkarami są Panie, które pracują w gminie. Nie daj Boże, że dzien dobry nie powiesz pierwszy a może i trzeba by było się pokłonić, no bo jak to petent może czegoś chcieć i coś załatwić.
2. W gminie jest wielu emerytów, którzy już dawno powinni zrobić miejsce młodym, najlepiej z zewnątrz. Poza tym, Ci starzy również upychają swoje rodziny na stanowiska nie tylko u nas w gminie ale i poza nią.
3. Jestem za nim, bo uważam że jest kompetentny i mądry. Powiązań rodzinnych z nim nie mam, ani bliższych ani dalszych. Oceniam jego pracę i to jak zmienia się nasza gmina.
4. Z tego co wiem, wycieczkę opłacali uczestnicy jak każda inna wycieczkę. W naszych stronach sporo ludzi ma korzenie bałkańskie, cieszę się, że takie inicjatywy mają miejsce i w pełni je popieram.

~~Blekeveln niezalogowany
25 marca 2024r. o 21:10
~~Pracuś napisał(a): Ja też chcę być wójtem, praca bez pracy a ministerialna wypłata leci. Zrobię imprezkę za wasze, pokażę się, zrobię zdjęcie z Anią, Marzeną i Elą i wstawie na fejsa, i to wszystko za wspólne pieniądze gminne, jeszcze mi za to zapłacą i kawkę darmową zaserwują, fajna synekura. Zaje....sta praca.
Muszę drugim razem pomyśleć.

To pomyśl szerzej za nim coś napiszesz i nie wypisuj na forum na temat osób ,które działają na rzecz swojej wsi, reprezentują swoją wieś oraz reaktywowane po tak długim czasie koło gospodyń ,bo one nie biorą udziału w rządnej kampanii wyborczej i tym podobne.
~~Ciemnoczekoladowa Jagoda niezalogowany
25 marca 2024r. o 21:21
7 kwietnia - Emeryta odsuniemy od koryta!
~~Zgniła Kufea niezalogowany
26 marca 2024r. o 7:40
Do Psikuta bez s.

1. Wchodząc do urzędu, do kogoś itp. Powinno się powiedzieć dzień dobry, no chyba, że się jest obecnym wójtem.
2. Zwalnianie emerytów w Gminie to pomysł dziwny bo jako pierwszy emeryt powinien odejść obecny wójt, ale zatrudnianie młodych z zewnątrz ( czytaj z powiatu) to chyba pomysł obecnego wójta. Myślę, że młodzi mu niebawem za to podziękują.
3. Dziwnie został pominięty fakt nepotyzmu obecnego wójta. Czyżby jednak ,,Psikuta bez s,, to rodzina lub kolega?
4. Dlaczego po zorganizowaniu dla siebie, żony, rodziny i znajomych wyjazdu gminnego na Bałkany nie było podobnych inicjatyw dla pozostałych grup, które przybyły na te ziemie po wojnie?

Dlatego nie popieram Kawki i głosuję na Krzysztofa Króla.
~~Dorota niezalogowany
26 marca 2024r. o 8:11
~~Psikuta bez s napisał(a): Jestem sercem za wójtem Kawka, mam nadzieję, że wygra wybory i zrobi porządek w urzędzie gminy. Ludzie, którzy tam pracują od lat nie powinni juz tam pracować. Jest to wylęgarnia plotkarstwa, a układy rodzinne trwają tam od dawna zanim jeszcze Pan Kawka został wojtem. Drodzy wyborcy, potrzeba zmian, trzeba patrzeć na dobro dzieci i naszych wsi. Jest w Was tyle hejtu i nienawiści, że aż się słabo robi. Najłatwiej jest krytykować i pisać śmieci z fotela w domu.

Mam wybierać likwidatora za to , że zlikwidował naszą szkołę w Modle, placówkę o wielkiej tradycji i tak potrzebnej w naszej miejscowości?
~~X niezalogowany
26 marca 2024r. o 9:03
~~Dorota napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Psikuta bez s napisał(a): Jestem sercem za wójtem Kawka, mam nadzieję, że wygra wybory i zrobi porządek w urzędzie gminy. Ludzie, którzy tam pracują od lat nie powinni juz tam pracować. Jest to wylęgarnia plotkarstwa, a układy rodzinne trwają tam od dawna zanim jeszcze Pan Kawka został wojtem. Drodzy wyborcy, potrzeba zmian, trzeba patrzeć na dobro dzieci i naszych wsi. Jest w Was tyle hejtu i nienawiści, że aż się słabo robi. Najłatwiej jest krytykować i pisać śmieci z fotela w domu.

Mam wybierać likwidatora za to , że zlikwidował naszą szkołę w Modle, placówkę o wielkiej tradycji i tak potrzebnej w naszej miejscowości?

Przecież Król głosował za likwidacją.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza