~~Pracuś napisał(a): Ja też chcę być wójtem, praca bez pracy a ministerialna wypłata leci. Zrobię imprezkę za wasze, pokażę się, zrobię zdjęcie z Anią, Marzeną i Elą i wstawie na fejsa, i to wszystko za wspólne pieniądze gminne, jeszcze mi za to zapłacą i kawkę darmową zaserwują, fajna synekura. Zaje....sta praca.
Muszę drugim razem pomyśleć.
~~Psikuta bez s napisał(a): Jestem sercem za wójtem Kawka, mam nadzieję, że wygra wybory i zrobi porządek w urzędzie gminy. Ludzie, którzy tam pracują od lat nie powinni juz tam pracować. Jest to wylęgarnia plotkarstwa, a układy rodzinne trwają tam od dawna zanim jeszcze Pan Kawka został wojtem. Drodzy wyborcy, potrzeba zmian, trzeba patrzeć na dobro dzieci i naszych wsi. Jest w Was tyle hejtu i nienawiści, że aż się słabo robi. Najłatwiej jest krytykować i pisać śmieci z fotela w domu.
~~Dorota napisał(a):Ktoś napisał: ~~Psikuta bez s napisał(a): Jestem sercem za wójtem Kawka, mam nadzieję, że wygra wybory i zrobi porządek w urzędzie gminy. Ludzie, którzy tam pracują od lat nie powinni juz tam pracować. Jest to wylęgarnia plotkarstwa, a układy rodzinne trwają tam od dawna zanim jeszcze Pan Kawka został wojtem. Drodzy wyborcy, potrzeba zmian, trzeba patrzeć na dobro dzieci i naszych wsi. Jest w Was tyle hejtu i nienawiści, że aż się słabo robi. Najłatwiej jest krytykować i pisać śmieci z fotela w domu.
Mam wybierać likwidatora za to , że zlikwidował naszą szkołę w Modle, placówkę o wielkiej tradycji i tak potrzebnej w naszej miejscowości?