Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Kasztanowatoczerwona Słonecznica niezalogowany
26 marca 2024r. o 14:58
oj tam tak płaczecie a i tak Kawka wygra, lepszy swój wróg niż obcy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Morski Ogórecznik niezalogowany
26 marca 2024r. o 15:00
Zastanawiam się czy jest to zgodne z prawem, bo z dobrym obyczajem napewno nie.
Ustępujacy wójt, Pan Kawka na wszystkich imprezach i uroczystościach robi sobie fotografie, z ludźmi i opisuje co on nie zrobił.

Panie Kawka to zasługa Radnych i pracowników Gminy i jednostek gminy.

Kawka robi to w godzinach pracy, a wszystko umieszcza na własnym, prywatnym profilu na facebooku. Tam grupa rodzinno-kolesiowska daje łapki. Pan Kawka robi sobie reklamę za gminne pieniądze i dzięki wszystkim, którzy na ta to zapracowali.
Te informacje powinny pojawiać się wyłącznie na oficjalnej stronie gminy, ale z informacją- kto to wszystko zrobił. Panie Kawka, więcej szacunku dla ludzi i więcej pokory od siebie!
Tym bardziej, że za miesiąc opuści Pan Urząd Gminy.
Jak nie wie Pan jak się zachować, to niech się Pan zachowa uczciwie dla ludzi, bo zapamiętają Pana jako człowieka bez honoru.
~~NormandMem niezalogowany
26 marca 2024r. o 15:05
adult Sites
#LR036] ?VR????????AVVR ????????????? - ??VR - ????????AV?????
~~Arhatum niezalogowany
26 marca 2024r. o 17:41
~~Kasztanowatoczerwona Słonecznica napisał(a): oj tam tak płaczecie a i tak Kawka wygra, lepszy swój wróg niż obcy

Kargule
~~Marchewkowa Surfinia niezalogowany
27 marca 2024r. o 7:36
~~Pracuś napisał(a): Ja też chcę być wójtem, praca bez pracy a ministerialna wypłata leci. Zrobię imprezkę za wasze, pokażę się, zrobię zdjęcie z Anią, Marzeną i Elą i wstawie na fejsa, i to wszystko za wspólne pieniądze gminne, jeszcze mi za to zapłacą i kawkę darmową zaserwują, fajna synekura. Zaje....sta praca.
Muszę drugim razem pomyśleć.

~~Brudna Stokrotka niezalogowany
27 marca 2024r. o 7:36
Wczoraj zobaczyłam kto startuje do Rady Gminy z Ryszardem Kawką. Przecież połowa to jego rodzina i stare dziady, które były kiedyś w PZPR.

W życiu na nich nie zagłosuję.
~~podatnik niezalogowany
27 marca 2024r. o 7:37
Wielki szacun dla K.Króla za jego rozsądek w sprawie szkoły w Modle,ale A.Kozioł za jej likwidacją , to szok!!!Jakie jeszcze niespodzianki kryją się w decyzjach radnych ?
~~Paweł niezalogowany
27 marca 2024r. o 8:01
Myślę, że każdy już wie na kogo będzie głosował.
Oczywiście ludzie boją się zmian, niestety nie będą to duże zmiany, powinniśmy zaryzykować i dać szansę młodszym, często dobrze wykształconym ludziom.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.