~~podaDsnuystnik napisał(a): Wielki szacun dla K.Króla za jego rozsądek w sprawie szkoły w Modle,ale A.Kozioł za jej likwidacją , to szok!!!Jakie jeszcze niespodzianki kryją się w decyzjach radnych ?
~~Paweł napisał(a): Myślę, że każdy już wie na kogo będzie głosował.
Oczywiście ludzie boją się zmian, niestety nie będą to duże zmiany, powinniśmy zaryzykować i dać szansę młodszym, często dobrze wykształconym ludziom.
~~Danka napisał(a):Ktoś napisał: ~~podaDsnuystnik napisał(a): Wielki szacun dla K.Króla za jego rozsądek w sprawie szkoły w Modle,ale A.Kozioł za jej likwidacją , to szok!!!Jakie jeszcze niespodzianki kryją się w decyzjach radnych ?
. Co co byli za likwidacją szkół w Modle i Osłej i dalej startują w wyborach samorządowych nie powinni być wybrani! Skrzywdzili tylko dzieci , rodziców i tych wszystkich ,dla których te szkoły były częścią kultury tych miejscowości.
~~Psikuta bez s napisał(a): Jestem sercem za wójtem Kawka, mam nadzieję, że wygra wybory i zrobi porządek w urzędzie gminy. Ludzie, którzy tam pracują od lat nie powinni juz tam pracować. Jest to wylęgarnia plotkarstwa, a układy rodzinne trwają tam od dawna zanim jeszcze Pan Kawka został wojtem. Drodzy wyborcy, potrzeba zmian, trzeba patrzeć na dobro dzieci i naszych wsi. Jest w Was tyle hejtu i nienawiści, że aż się słabo robi. Najłatwiej jest krytykować i pisać śmieci z fotela w domu.