Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy Koalicja Obywatelska spełnia oczekiwania polskiego społeczeństwa?

~~Radek niezalogowany
18 marca 2024r. o 20:46
Jak oceniasz pracę obecnego rządu Koalicji Obywatelskiej?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~zbynek lachociag niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:40
solidne 2/10
~~Ciemnoturkusowa Tawułka niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:43
Droższa benzyna (miała być po 5 zł) , większy vat na żywność od 1 kwietnia, brak wakacji kredytowych, gazowanie i pałowanie górników prowokując zadymy, podatek za ogrzewanie węglem i gazem za 3 lata. A to dopiero kilka mcy rządzenia. Dziękuję, można się rozejść.
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:48
~~Ciemnoturkusowa Tawułka napisał(a): Droższa benzyna (miała być po 5 zł) , większy vat na żywność od 1 kwietnia, brak wakacji kredytowych, gazowanie i pałowanie górników prowokując zadymy, podatek za ogrzewanie węglem i gazem za 3 lata. A to dopiero kilka mcy rządzenia. Dziękuję, można się rozejść.

Ja kupuję diesla po 5 zł netto a LPG na GS w soboty po 2 ,55 zł za litr takich cen nie pamiętam od 8 lat . Dzisiaj kupiłem w Biedronce 10 kg boczku bez skóry i ko
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
18 marca 2024r. o 21:55
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowa Tawułka napisał(a): Droższa benzyna (miała być po 5 zł) , większy vat na żywność od 1 kwietnia, brak wakacji kredytowych, gazowanie i pałowanie górników prowokując zadymy, podatek za ogrzewanie węglem i gazem za 3 lata. A to dopiero kilka mcy rządzenia. Dziękuję, można się rozejść.

Ja kupuję diesla po 5 zł netto a LPG na GS w soboty po 2 ,55 zł za litr takich cen nie pamiętam od 8 lat . Dzisiaj kupiłem w Biedronce 10 kg boczku bez skóry i kości po 12 zł kilo ,ostatnio schab był po 9.5zł za kilo ,kajzerka kosztuje w markecie 33 grosze więc nie narzekajcie , PIS wyliczył mi emeryturę 2tysiące ,a obecnie przeliczono mi na 3250.zł
~~Malinowa Cykoria niezalogowany
19 marca 2024r. o 0:40
~~Ciemnoturkusowa Tawułka napisał(a): Droższa benzyna (miała być po 5 zł) , większy vat na żywność od 1 kwietnia, brak wakacji kredytowych, gazowanie i pałowanie górników prowokując zadymy, podatek za ogrzewanie węglem i gazem za 3 lata. A to dopiero kilka mcy rządzenia. Dziękuję, można się rozejść.

W punkt.solidne 0 na 10. Obiecali kwotę wolną od podatku 60.000 zł, benzynę po 5,19, a na razie zapowiadają tylko podwyżki cen, a Tusk mówił, że po 100 dniach będziemy mieli więcej w portfelach, i co nie znalazł guzika niskie ceny.
~~Pożółkły Czosnaczek niezalogowany
19 marca 2024r. o 6:36
Pozdrawiamy lemingów z Jagodna :)))
~~Adam niezalogowany
19 marca 2024r. o 8:41
Rządy Koalicji Obywatelskiej ,to taniec z gwiazdami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza