~~Ciemnoturkusowa Tawułka napisał(a): Droższa benzyna (miała być po 5 zł) , większy vat na żywność od 1 kwietnia, brak wakacji kredytowych, gazowanie i pałowanie górników prowokując zadymy, podatek za ogrzewanie węglem i gazem za 3 lata. A to dopiero kilka mcy rządzenia. Dziękuję, można się rozejść.
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowa Tawułka napisał(a): Droższa benzyna (miała być po 5 zł) , większy vat na żywność od 1 kwietnia, brak wakacji kredytowych, gazowanie i pałowanie górników prowokując zadymy, podatek za ogrzewanie węglem i gazem za 3 lata. A to dopiero kilka mcy rządzenia. Dziękuję, można się rozejść.
Ja kupuję diesla po 5 zł netto a LPG na GS w soboty po 2 ,55 zł za litr takich cen nie pamiętam od 8 lat . Dzisiaj kupiłem w Biedronce 10 kg boczku bez skóry i kości po 12 zł kilo ,ostatnio schab był po 9.5zł za kilo ,kajzerka kosztuje w markecie 33 grosze więc nie narzekajcie , PIS wyliczył mi emeryturę 2tysiące ,a obecnie przeliczono mi na 3250.zł
~~Ciemnoturkusowa Tawułka napisał(a): Droższa benzyna (miała być po 5 zł) , większy vat na żywność od 1 kwietnia, brak wakacji kredytowych, gazowanie i pałowanie górników prowokując zadymy, podatek za ogrzewanie węglem i gazem za 3 lata. A to dopiero kilka mcy rządzenia. Dziękuję, można się rozejść.