Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy Koalicja Obywatelska spełnia oczekiwania polskiego społeczeństwa?

~~Adam niezalogowany
19 marca 2024r. o 8:48
Najbardziej z rządów Koalicji Obywatelskiej zadowoleni są ich wyborcy. Wiedzieli kogo i po co wybierają.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
19 marca 2024r. o 9:08
~~Adam napisał(a): Najbardziej z rządów Koalicji Obywatelskiej zadowoleni są ich wyborcy. Wiedzieli kogo i po co wybierają.

Przecież że nie wyborcy Kaczyńskiego i Macierewicza ,
~~Polak niezalogowany
19 marca 2024r. o 12:37
Moje oczekiwania spełnili w 100% odrywając zdradzieckie pisowskie mordy od koryta !
~~popieram niezalogowany
19 marca 2024r. o 12:46
~~Polak napisał(a): Moje oczekiwania spełnili w 100% odrywając zdradzieckie pisowskie mordy od koryta !

100/50 bo jeszcze kłamliwe , fałszywe , pazerne , knajackie , złodziejskie , krypto-religijne , bolszewickie , ani prawe , ani sprawiedliwe , podstępne , niewiarygodne , wredne , pamiętliwe , konfabulanckie pisie ryje.
tfu.
~~Marzena niezalogowany
19 marca 2024r. o 18:51
~~popieram napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Moje oczekiwania spełnili w 100% odrywając zdradzieckie pisowskie mordy od koryta !

100/50 bo jeszcze kłamliwe , fałszywe , pazerne , knajackie , złodziejskie , krypto-religijne , bolszewickie , ani prawe , ani sprawiedliwe , podstępne , niewiarygodne , wredne , pamiętliwe , konfabulanckie pisie ryje.
tfu.

~~Polak napisał(a): Moje oczekiwania spełnili w 100% odrywając zdradzieckie pisowskie mordy od koryta !

Teraz przy korycie są Ci ,którzy podstępem do niego się dorwali. W 100 % realizują swój program wyborczy. Wszyscy są zadowoleni.
~~Monika z Harvard University niezalogowany
19 marca 2024r. o 19:59
~~Marzena napisał(a):
Ktoś napisał: ~~popieram napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Moje oczekiwania spełnili w 100% odrywając zdradzieckie pisowskie mordy od koryta !

tfu.

Teraz przy korycie są Ci ,którzy podstępem do niego się dorwali. W 100 % realizują swój program wyborczy. Wszyscy są zadowoleni.

Ja tobie bardzo kibicuję, bo bardzo kocham*WYCIE* psiaków, piesków, psów PiSich żadna muzyka nie daje mi takiej radości jak wycie PiSich odpadów. Więc wyj, wyj, wyj... dla mnie i Tuska tylko to ci zostało !!!
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
19 marca 2024r. o 20:04
~~Marzena napisał(a):
Ktoś napisał: ~~popieram napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Moje oczekiwania spełnili w 100% odrywając zdradzieckie pisowskie mordy od koryta !

tfu.

To dlaczego durna babo PO 29%poparcia PIS 26% 3D 14% Konfederacja 11% Lewica 9,5 %
~~Jaki niezalogowany
19 marca 2024r. o 20:08
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a): ~~Marzena napisał(a): Ktoś napisał: ~~popieram napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Moje oczekiwania spełnili w 100% odrywając zdradzieckie pisowskie mordy od koryta !

tfu.

To dlaczego durna babo PO 29%poparcia PIS 26% 3D 14% Konfederacja 11% Lewica 9,5 %

Wróć PIS 23% a będzie jeszcze gorzej bo już się zaczynają żreć między sobą
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza