~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
~~Pomarańczowobrązowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
A ja myślę że jesteś idiotą. Mieszkańcy wypowiedzieli się w wyborach. Z ich woli jest burmistrza i radni. Mają działać w ich interesie, jeśli tak nie będzie wtedy należy rozważyć ich odwołanie: radnych i burmistrzę.
~~Pomarańczowobrązowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
A ja myślę że jesteś idiotą. Mieszkańcy wypowiedzieli się w wyborach. Z ich woli jest burmistrza i radni. Mają działać w ich interesie, jeśli tak nie będzie wtedy należy rozważyć ich odwołanie: radnych i burmistrzę.
Zastosowana autokorekta
~~wyborca 3 drogi napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowobrązowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
Ty cwelu dziwny czlowiek to ciebie zrobił z prostytutką >Zastosowana autokorekta
żaden dziwny człowiek tylko Przygłup taki jak on .
~~wyborca 3 drogi napisał(a):Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowobrązowa Petunia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
Ty cwelu dziwny czlowiek to ciebie zrobił z prostytutką >Zastosowana autokorekta
żaden dziwny człowiek tylko Przygłup taki jak on .
Oho, zaczyna się. Inaczej nie potrafią kmiecie z Gieraltowa.