Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Und z córkami niezalogowany
2 września 2024r. o 19:39
~~Teo napisał(a): Mam nadzieję, że wojny na terenie Polski nie będzie bo nie wiadomo który sąsiad przyjdzie do mnie strzelać a który patroszyć.
Tak na serio, może ktoś wie gdzie można kupić kałacha z amunicją?

Nie dostaniesz zezwolenia , durnyś
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Teo niezalogowany
2 września 2024r. o 20:45
~~Und z córkami napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Mam nadzieję, że wojny na terenie Polski nie będzie bo nie wiadomo który sąsiad przyjdzie do mnie strzelać a który patroszyć.
Tak na serio, może ktoś wie gdzie można kupić kałacha z amunicją?

Nie dostaniesz zezwolenia , durnyś

Nie pytałem o zezwolenie.
Oczywiście pytanie merytoryczne, niestety nie spodziewałem się szczegółowej odpowiedzi.
~~Zofia niezalogowany
3 września 2024r. o 9:07
Kto wie gdzie kupić tani ekogroszek. Mam ,,bardzo wysoką emeryturę " i dlatego pytam.
~~Sabina niezalogowany
3 września 2024r. o 9:18
Koalicja Osłów mówi , że 1 września świętujemy napad Niemiec na Polskę! Dokąd ten nierząd będzie dalej niszczył nasz kraj ?
~~wanti niezalogowany
3 września 2024r. o 10:15
~~Sabina napisał(a): Koalicja Osłów mówi , że 1 września świętujemy napad Niemiec na Polskę! Dokąd ten nierząd będzie dalej niszczył nasz kraj ?

Puki lemingi (ciemnogród) głosują na takich
~~Tadek niezalogowany
3 września 2024r. o 22:07
~~wanti napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sabina napisał(a): Koalicja Osłów mówi , że 1 września świętujemy napad Niemiec na Polskę! Dokąd ten nierząd będzie dalej niszczył nasz kraj ?

Puki lemingi (ciemnogród) głosują na takic

Rzeczywiście ciemnogród. Nawet analfabetyzm polityczny. Dzięki opatrzności , że nie wszyscy należą do tego ciemnego grodu.
~~Marchewkowa Pietruszka niezalogowany
3 września 2024r. o 22:23
~~wanti napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sabina napisał(a): Koalicja Osłów mówi , że 1 września świętujemy napad Niemiec na Polskę! Dokąd ten nierząd będzie dalej niszczył nasz kraj ?

Puki lemingi (ciemnogród) głosują na takich

Ty za to oświecony jesteś, analfabeto. I dziwicie się później, dlaczego wasze dzieci tak słabo egzamin piszą
~~Brunatnoceglasta Pietruszka niezalogowany
3 września 2024r. o 23:10
~~Tadek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wanti napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sabina napisał(a): Koalicja Osłów mówi , że 1 września świętujemy napad Niemiec na Polskę! Dokąd ten nierząd będzie dalej niszczył nasz kraj ?

Puki lemingi (ciemnogród) głosują na takic

Rzeczywiście ciemnogród. Nawet analfabetyzm polityczny. Dzięki opatrzności , że nie wszyscy należą do tego ciemnego grodu.

Nie dziw się . To jakiś zwykły pegerowiec który dzięki dopłatą do rozwoju terenów po pegerowskich zyskał dostęp do internetu i próbuje swoich sił w necie a la Lepper. Ale to już było.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza
REKLAMA Zapraszamy