~~Teo napisał(a): Mam nadzieję, że wojny na terenie Polski nie będzie bo nie wiadomo który sąsiad przyjdzie do mnie strzelać a który patroszyć.
Tak na serio, może ktoś wie gdzie można kupić kałacha z amunicją?
~~Und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Mam nadzieję, że wojny na terenie Polski nie będzie bo nie wiadomo który sąsiad przyjdzie do mnie strzelać a który patroszyć.
Tak na serio, może ktoś wie gdzie można kupić kałacha z amunicją?
Nie dostaniesz zezwolenia , durnyś
~~Sabina napisał(a): Koalicja Osłów mówi , że 1 września świętujemy napad Niemiec na Polskę! Dokąd ten nierząd będzie dalej niszczył nasz kraj ?
~~wanti napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sabina napisał(a): Koalicja Osłów mówi , że 1 września świętujemy napad Niemiec na Polskę! Dokąd ten nierząd będzie dalej niszczył nasz kraj ?
Puki lemingi (ciemnogród) głosują na takic
Rzeczywiście ciemnogród. Nawet analfabetyzm polityczny. Dzięki opatrzności , że nie wszyscy należą do tego ciemnego grodu.
~~wanti napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sabina napisał(a): Koalicja Osłów mówi , że 1 września świętujemy napad Niemiec na Polskę! Dokąd ten nierząd będzie dalej niszczył nasz kraj ?
Puki lemingi (ciemnogród) głosują na takich
~~Tadek napisał(a):Ktoś napisał: ~~wanti napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sabina napisał(a): Koalicja Osłów mówi , że 1 września świętujemy napad Niemiec na Polskę! Dokąd ten nierząd będzie dalej niszczył nasz kraj ?
Puki lemingi (ciemnogród) głosują na takic
Rzeczywiście ciemnogród. Nawet analfabetyzm polityczny. Dzięki opatrzności , że nie wszyscy należą do tego ciemnego grodu.
Nie dziw się . To jakiś zwykły pegerowiec który dzięki dopłatą do rozwoju terenów po pegerowskich zyskał dostęp do internetu i próbuje swoich sił w necie a la Lepper. Ale to już było.