~~Jan AJ napisał(a): Nie ma opłat. Można wcześniej napisać na [email protected] o więcej informacji
~~Jan AJ napisał(a): Zapraszamy na spotkania Anonimowych Jedzenioholików we czwartki o 19.45 w klubie "Zapiecek" na Jana Pawła 50 Do w budynku przedszkola, wejście za Dino.
Otyłość i inne formy niezdrowego jedzenia to choroba o złożonej postaci. Zrzucenie wagi to połowa problemu, trudniej potem to utrzymać. My korzystamy z 12 kroków. Więcej można o nas przeczytać na oficjalnej stronie. Nie wiem czy można tu wstawić link, dlatego nie daje.
Pozdrawiam
~~Puszek Okruszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Puszek Okruszek napisał(a): Mam 35 kg nadwagi przy wzroście 180 cm.
Próbowałam już różnych sposobów na własną rękę i z pomocą profesjonalistów.
Dziękuję za wypowiedzi.
~~Jasnobłękitny Perukowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jan AJ napisał(a): Zapraszamy na spotkania Anonimowych Jedzenioholików we czwartki o 19.45 w klubie "Zapiecek" na Jana Pawła 50 Do w budynku przedszkola, wejście za Dino.
Otyłość i inne formy niezdrowego jedzenia to choroba o złożonej postaci. Zrzucenie wagi to połowa problemu, trudniej potem to utrzymać. My korzystamy z 12 kroków. Więcej można o nas przeczytać na oficjalnej stronie. Nie wiem czy można tu wstawić link, dlatego nie daje.
Pozdrawiam
Poczytałam stronę. Mówicie tam państwo o abstynencji. Jako chyba 7 letnia dziewczynka byłem na 2 albo 3 spotkaniach jednego z klubów o których pan wspomina. Po kilku miesiącach tata zapił, a gdy przestał i tam poszedł to po powrocie powiedział, że więcej tam nie pójdzie, bo "urządzono tam sąd na nim:?
Na czym polega "abstynencja" - bo przecież nie można przestać jeść?"
pozdrawiam
~~Jan AJ napisał(a): Najlepiej jednak wybrać się na spotkanie. Są też spotkania online. Ich lista jest na stronie